ΝτιΛέο: «Δυνατή ομάδα η Γαλατάσαραϊ, να βρούμε τρόπο να νικήσουμε»

Από sdna.gr:Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνουν καλή δουλειά για να έχουν «τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα».
Πηγή: sdna.gr
ΝτιΛέο: «Δυνατή ομάδα η Γαλατάσαραϊ, να βρούμε τρόπο να νικήσουμε»

Την πεποίθησή του πως η νίκη επί του Ηρακλή, αγώνας στον οποίο αναδείχθηκε και MVP, θα δώσει ώθηση στον ΠΑΟΚ κυνηγώντας την πρώτη του νίκη στο Basketball Champions League αύριο (25/10) ενάντια στη Γαλατάσαραϊ εξέφρασε ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο.

«Κάθε παιχνίδι στο Basketball Champions League είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να βρούμε τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Στο τελευταίο ματς, για το πρωτάθλημα, κερδίσαμε τον Ηρακλή και αυτό μας έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση», σχολίασε ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ του «Δικεφάλου» μιλώντας για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα και πρόσθεσε:

«Ελπίζουμε να παίξουμε δυνατά απέναντι στην τουρκική ομάδα και να κερδίσουμε. Η Γαλατάσαραϊ διαθέτει εξαιρετικούς σκόρερ, έχει ταχύτητα στο παιχνίδι της. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά για να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και σίγουρα είναι καλό που επιστρέφουν σε αυτό το παιχνίδι οι τραυματίες μας».

Διαβάστε ακόμη...