Με ανεβασμένη ψυχολογία για το «διπλό»

Aπό sdna.gr: Για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κεκλεισμένων των θυρών, στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό (24/10,20.30), με στόχο τη νίκη που οδηγεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Πηγή: sdna.gr
Με ανεβασμένη ψυχολογία για το «διπλό»

Οι «ασπρόμαυροι» έχοντας κερδίσει τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία έχουν δοκιμαστεί (τρία στο πρωτάθλημα και τρία στην Ευρώπη, αφού έχουν χάσει μόνο το πρώτο από τη Μποέμιανς, στις 3 Αυγούστου), και με την πρόσφατη ευρωπαϊκή τους νίκη, κατέβηκαν στον Πειραιά με ανεβασμένο ηθικό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ εκτός αποστολής αποφασίστηκε να μείνει ο Λούκας Τέιλορ.

Για τις δύο ομάδες θα είναι το 12ο παιχνίδι τους, σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών καθώς έδωσαν πέντε αγώνες την περασμένη σεζόν και έξι την προπερασμένη. Ήδη έχουν παίξει πέντε φορές μέσα στο 2021 και το τελευταίο τους παιχνίδι ήταν ο τελικός Κυπέλλου στις 22 Μαΐου, που νίκησε ο ΠΑΟΚ.

Με νίκη στο σημερινό αγώνα ο Δικέφαλος (που αυτή τη στιγμή είναι ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό) θα προσπεράσει τους «ερυθρόλευκους» και θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμη...