«Δεν βλέπω τι μπορεί να σταματήσει τη νέα Τούμπα!»

Από paok24.com: Μεγάλη συνέντευξη στην "Karfitsa" παραχώρησε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Πηγή: paok24.com
«Δεν βλέπω τι μπορεί να σταματήσει τη νέα Τούμπα!»

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός νομικός και πρώην γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, μοιράστηκε το όραμά του για τη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε την άποψή του για πολλά θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, ενώ ρωτήθηκε για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και το αν υπάρχουν κάποιοι που εμποδίζουν το project κατασκευής του.

"Όταν έχεις έναν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, όπως είναι ο κ. Ιβάν Σαββίδης, που με τις ενέργειες του δείχνει εμπράκτως τη βούληση του αλλά και κυρίως με τις μέχρι τώρα κινήσεις του έχουμε δει όλοι ότι βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για επενδύσεις, δεν βλέπω τι μπορεί να σταματήσει την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ένα τόσο μεγάλο έργο είναι σημαντικό όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλη την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Χιλιάδες θέσεις εργασίας πριν, αλλά και μετά, έργα υποδομής, ζεστό χρήμα στην αγορά, ανάπτυξη. Είμαι σίγουρος πως η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς θα συμβάλλουν τα μέγιστα-όπως βεβαίως κάνουν και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις- για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια" ανέφερε στην απάντησή του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος για το φλέγον θέμα των δανείων των παλιννοστούντων, σημείωσε:

"Πρέπει αναμφισβήτητα να προστατεύσουμε πλήρως και απόλυτα την ιδιοκτησία μέχρι και του τελευταίου σπιτιού. Αυτούς τους ανθρώπους κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους ξαναξεριζώσει. Και πιστεύω πως γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Το Ελληνικό δημόσιο αγοράζοντας αυτά τα δάνεια και προβαίνοντας σε ρυθμίσεις με άτοκες δόσεις ανάλογα με την ικανότητα του καθενός να πληρώσει, θα δώσει λύση".

Διαβάστε ακόμη...