O Zίβκοβιτς φωνάζει “παρών” κι ο Λουτσέσκου χαμογελάει

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα της Κοπεγχάγης, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να βάζει την... υπογραφή του σε ένα ακόμη παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
O Zίβκοβιτς φωνάζει “παρών” κι ο Λουτσέσκου χαμογελάει

Ο Σέρβος, που και πέρυσι όποτε χρειάστηκε ήταν αυτός που πήρε την ομάδα στις πλάτες του κι έδειξε τις σπουδαίες ικανότητές του, έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ του Σίντκλεϊ κι "εκτέλεσε" τον Γιόνσον για το 2-0, πανηγύριζοντας ένα ακόμη γκολ στα "ασπρόμαυρα".

Αυτό ήταν το τρίτο του γκολ φέτος, ενώ έχει να επιδείξει δύο ασίστ, ανεβάζοντας στροφές σε μία περίοδο που τον χρειάζεται πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μία ασίστ στην Κρήτη στο ματς με τον ΟΦΗ, δύο γκολ με τον Βόλο, μία ασίστ και ένα γκολ στο Parken Stadium και... συνεχίζει.

Ο Ζίβκοβιτς φωνάζει "παρών", αφήνοντας πίσω του το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν και την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, κάτι που σημείωσε χθες κι ο Ρουμάνος τεχνικός:

"Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι λογικό να έχει την στήριξή μας. Ακόμη κι όταν δεν ήταν στα καλύτερά του μας έδινε πειθαρχία. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο, είναι σημαντικό να βελτιώνεται. Μπορεί να μας βοηθήσει στα τρεξίματα, όχι μόνο επιθετικά".

Η ουσία είναι πως ο Σέρβος συνεχώς ανεβαίνει και παιχνίδι με το παιχνίδι είναι όλο και πιο σημαντικός για τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας και ψυχολογία μέσα από τις εμφανίσεις του και προφανώς σύντομα το θέμα της ανανέωσής του θα πρέπει να μπει σε πρώτο πλάνο.

Διαβάστε ακόμη...