Δεύτερη ήττα κι αποκλεισμός για την Κ19

Από paokfc.gr: Ήττες στη ζωή θα γνωρίσουν πολλές. Ας μην επιτρέψουν όμως, στους εαυτούς τους να νικηθούν.
Πηγή: paokfc.gr
Δεύτερη ήττα κι αποκλεισμός για την Κ19

Η Κ19 έχασε στη Σλοβακία από την Ζίλινα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Youth League.

Όσο κι αν το πνεύμα ήταν πρόθυμο, η σάρκα δεν ακολούθησε. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-0 στη Σλοβακία κι αν συνυπολογίσει κανείς την ήττα με 5-1 του πρώτου αγώνα στο Καυτανζόγλειο, εύλογα αντιλαμβάνεται την απογοήτευση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Οφείλουμε, ωστόσο, να αναφέρουμε ότι είχαν απέναντι τους, όπως αποδείχθηκε, μια εξαιρετική ομάδα, που με δύο γκολ και αρκετές ακόμα ευκαιρίες, δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Δικέφαλο.

Είχε δύσκολο έργο η Κ19 κι αυτό φάνηκε εξ αρχής. Μπήκε μεν δυναμικά, κάνοντας και δύο φάσεις με τον Κουτεντάκη στο 13' και στο 22', ωστόσο οι γηπεδούχοι γρήγορα ισορρόπησαν και απείλησαν με ισάριθμες ευκαιρίες. Ηταν μάλλον νευρικό και αγχωτικό το ματς, για τον ΠΑΟΚ προφανώς, που κυνηγούσε ένα μικρό θαύμα.

Στο β' ημίχρονο ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στο γκολ στο 62' με τον Σμυρλή και στο 68' με τον Αβεντισιάν, μα οι Σλοβάκοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στις τελικές τους προσπάθειες. Με δύο γκολ στο 75' και στο 78', των Αντό και Γιαμπόρ, στέρησαν ουσιαστικά κάθε ελπίδα για τον ΠΑΟΚ.Ηδη ο Δικέφαλος ανασυντάσσεται για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Τσιακούμης, Κωττάς, Τσίκος, Γκαρνέτας (58΄ Σμυρλής), Κουτεντάκης, Κεδίκογλου (58΄Μπάμπουρας), Δαρέλας (71΄ Καλόγηρος), Σπυράκος (83 Ρουμιαντσεβ).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...