Αποστολή με Σίντκλεϊ, εκτός ο Κρέσπο

Από paok24.com: Η τελευταία προπόνηση κι οι "εκλεκτοί" του Λουτσέσκου
Πηγή: paok24.com
Αποστολή με Σίντκλεϊ, εκτός ο Κρέσπο

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ και πλέον, η ομάδα μετράει αντίστροφα για την αναχώρησή της για την Κοπεγχάγη.

Ο Σίντκλεϊ προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Δανία, ενώ ο Κρέσπο έμεινε εκτός, συνεχίζοντας το ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Δανία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ, Γιαξή, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια.

Εκτός του Κρέσπο, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Ροντρίγκο και Καγκάβα που είναι εκτός λίστας, αλλά κι οι Ίνγκασον, Κούρτιτς, Τσιγγάρας και Τσαούσης.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα σήμερα, περιελάμβανε αρκετή τακτική, με φόντο το παιχνίδι της Πέμπτης με την Κοπεγχάγη, με την ομάδα να πετάει αργότερα το απόγευμα, επιστρέφοντας μετά τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...