Πότε παίζει ο Ίνγκασον…

Από paok24.com: Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής για τον Ισλανδό αμυντικό
Πηγή: paok24.com
Πότε παίζει ο Ίνγκασον…

Τελευταία φορά αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ στις 29 Απριλίου, στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Σε λίγες ημέρες κλείνουν έξι μήνες! Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Ισλανδού θα δρομολογηθεί και θα επιτευχθεί αφού μπούμε στον έβδομο μήνα...

Το τελευταίο διάστημα έχει μεγαλώσει η συζήτηση για το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ ψηλά στην άμυνά του όταν δέχεται επιθέσεις από γεμίσματα αντιπάλων. Η απουσία του Ίνγκασον φαίνεται όλο και περισσότερο και πολλοί αναρωτιούνται πότε θα μπορεί να ξαναπαίξει.

Ο Ισλανδός έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα εδώ και δέκα ημέρες και θα συνεχίσει με ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς μέχρι να συμπληρωθεί και η επόμενη εβδομάδα. Αν περάσει όλα αυτά τα τεστ και νιώθει απολύτως καλά, από τις αρχές Νοεμβρίου θα μπορεί να παίξει. Ίσως μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης που είναι προγραμματισμένος για τις 30 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι... Ο Ίνγκασον είχε πρόβλημα στο χόνδρο του γονάτου, η επέμβαση που έκανε ήταν πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη (είχε ενημερώσει σχετικά το PAOK24) και φυσικά υπάρχει αγωνία για το πώς ο ίδιος θα ανταποκριθεί στην πίεση ενός αγώνα και πότε θα φθάσει σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ απόδοσης.

Άρα... Ένα κομμάτι είναι πότε μπορεί να παίξει και ένα δεύτερο πώς θα είναι ο ποδοσφαιριστής μετά από τόσους μήνες και μετά από τέτοια επέμβαση.

Διαβάστε ακόμη...