Το δεύτερο δύσκολο σερί άρχισε με τον ίδιο τρόπο…

Από sfina.gr: Η προηγούμενη δύσκολη εξάδα αγώνων στο 20ημερο άρχισε με ήττα από τα Γιάννενα στην Τούμπα, η νέα ξεκινάει με ισοπαλία με τον Βόλο που είναι σαν ήττα αφού έχασες δυο βαθμούς ενώ το σκορ στο ημίχρονο έφτασε στο 4-1.
Πηγή: sfina.gr
Το δεύτερο δύσκολο σερί άρχισε με τον ίδιο τρόπο…

Η ομάδα του Λουτσέσκου το πήγε από εδώ πριν το 0-1, το έφερε από εκεί μετά το 0-1 και έως το 4-1 και τελικά το... έκαψε το φαγητό.

Μια χαρά είχε ροδίσει κάπου εκεί στο ημίχρονο και θα το απολάμβαναν όλοι περιμένοντας ανακουφιστικά τα παιχνίδια των άλλων αλλά όταν... αφαιρείσαι αρπάζει το φαγητό και μετά δε τρώγεται ούτε από σκυλί.

Αν είσαι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό ή ακόμα και αν δεν είσαι και απλά λες ότι είσαι μια τέτοια δεν γίνεται να τρως τέσσερα γκολ μέσα στην Τούμπα ακόμα και από την Τσέλσι του Τούχελ. Ακόμα και αν όντως έχει δίκιο ο Λουτσέσκου ότι ο αντίπαλος δεν έκανε φάση στο δεύτερο μέρος και ο ΠΑΟΚ είχε τουλάχιστον 3-4 κλασικές συν ένα χαμένο πέναλτι.

Μοιάζει με φάρσα αλλά δεν είναι.

Αν το ξεκινήσεις με τη λογική μπορεί να χρειαστεί ένα... τετρασέλιδο και ίσως και παραπάνω, αλλά στο ποδόσφαιρο καμιά φορά δεν υπάρχει λογική. Το σίγουρο είναι ότι δεν τρως τέσσερα από καμία ομάδα μέσα στην Τούμπα.

Ειδικά αφού πρόκειται για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, κάτι που επιβαρύνει ακόμα πιο πολύ τη κατάσταση.

Πάντα τα παιχνίδια πρωταθλήματος ενόψει Ευρώπης κι αυτά τα ροτέισον που τα χαρακτηρίζουν μου προκαλούσαν ανησυχία.

Τηρουμένων των αναλογιών θα επακολουθήσει ελκυστική πεντάδα αγώνων, σίγουρα μετά το αποτέλεσμα με τον Βόλο η ομάδα απώλεσε μεγάλο κομμάτι της αυτοπεποίθησης που θέλει ο Λουτσέσκου, ωστόσο αυτοί που πρέπει να απαντήσουν μέσα στο γήπεδο γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν και τι όχι...

Διαβάστε ακόμη...