«Ο κόσμος μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη επί του Ηρακλή»

Από paokrevolution.net: Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Βασίλης Τολιόπουλος, και μίλησε για την εμφάνισή του στη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στον Ηρακλή.
Πηγή: paokrevolution.net
«Ο κόσμος μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη επί του Ηρακλή»

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την εμφάνισή του κόντρα στον Ηρακλή: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, εγώ στο 2ο δεκάλεπτο, ο Αντρέας στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά κι άλλοι έπαιξαν καλά για να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα έχει χτιστεί με ικανούς παίκτες και μπορεί να καλύψει τις κακές μέρες του Γκρίφιν και του Λοβ. Βγήκαμε οι υπόλοιποι μπροστά για να καλύψουμε την κακή μέρα του Γκρίφιν.

Για την πίεση που υπάρχει: «Υπήρχε μεγάλη πίεση γιατί ξεκινήσαμε με μεγάλες προσδοκίες και το 0-4 σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα πίεση, είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την πίεση. Πρέπει να κερδίσουμε την Ιγκοκέα με 5 πόντους για να πάρουμε στην 2η φάση και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε κόντρα στη Νίμπουργκ για να πάρουμε την 2η θέση».

Για τα τρίποντα των αντιπάλων στα πρώτα ματς: «Δεν φταίει τόσο η άμυνά μας, αν και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Μετράει και η τύχη στο μπάσκετ, όσο κι αν κάποιοι δεν πιστεύουν. Στον ΠΑΟΚ είμαστε 7-8 παίκτες καινούριοι και είναι δύσκολο να βρεις εξαρχής την χημεία και να συνεργάζεσαι στο 100%. Αυτό βγαίνει μόνο από την προπόνηση και με την ψυχολογία που θα πάρουμε από τις νίκες».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός μας χειροκροτούσε στα τέσσερα παιχνίδια, μας βοήθησε να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ηρακλή».

Διαβάστε ακόμη...