“Πρόκληση το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”

Από sfina.gr : Όπως και ο ΠΑΟΚ έτσι και η Κοπεγχάγη θα πάει στον σπουδαίο μεταξύ τους αγώνα την Πέμπτη στο «Πάρκεν» μετά από γκέλα, αφού οι Δανοί έμειναν στο 1-1 με την Σοντερίσκε.
Πηγή: sfina.gr
“Πρόκληση το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”

Μια ακόμα σύμπτωση για τους δυο μονομάχους, είναι ότι την προσεχή Κυριακή έχουν μεγάλα ντέρμπι για τις εντός συνόρων διοργανώσεις τους. Ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μπρόντμπι στο κλασικό ντέρμπι του δανέζικου ποδοσφαίρου.

Ο Νικολάι Μποϊλεσέν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της δανέζικης ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας το πόσο ανυπομονεί αυτός και οι συμπαίκτες του για την κόντρα που θα κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση στον όμιλο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας σημαντικός αγώνας και ένας αγώνας – κλειδί στον όμιλο, όπου μετά τα δύο πρώτα ματς δείχνει ότι εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε οι δύο πιο δυνατές ομάδες», είπε αρχικά ο βασικός αριστερός μπακ της Κοπεγχάγης και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα είναι μια συναρπαστική πρόκληση για εμάς και γνωρίζουμε ότι οι ευρωπαϊκές βραδιές στο «Πάρκεν» είναι κάτι το ιδιαίτερο, οπότε ελπίζουμε ότι θα πάρουμε πολλή ενέργεια και υποστήριξη από τις κερκίδες, γιατί σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος και έντονος αγώνας».

Για τις απουσίες των Ζέκα και Φαλκ, ο Μποϊλεσέν τόνισε: «Φυσικά μας λείπουν οι ταλαντούχοι παίκτες που έχουμε έξω με τραυματισμούς αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω ότι εμείς ως ομάδα δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μερικούς νέους και πολύ ταλαντούχους παίκτες που αναλαμβάνουν πραγματικά μεγάλη ευθύνη και δίνουν ό, τι μπορούν. Πρέπει να τους βοηθήσουμε εμείς οι πιο έμπειροι. Οι νέοι γίνονται καλύτεροι αλλά πρέπει να έχουν όλη την υποστήριξη που μπορούμε να τους δώσουμε και εμείς και ο κόσμος».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι που ακολουθεί με την Μπρόντμπι: ««Όλοι στην ομάδα ανυπομονούν για τους προσεχείς αγώνες και θέλουμε να τελειώσουμε με δύο νίκες όταν τελειώσει η εβδομάδα. Αλλά αυτή τη στιγμή όλη η εστίαση είναι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσουμε στον όμιλο με μια ακόμη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...