"Δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα”

Από sfina.gr: Γεμάτος απορία σχετικά με την αποτυχία του ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Βόλο, παρά το προβάδισμα τριών τερμάτων που είχε με τη λήξη του ημιχρόνου, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Άντερσον Εσίτι.
Πηγή: sfina.gr
"Δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα”

Ο Νιγηριανός χαφ του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως αδυνατεί να δώσει εξήγηση σχετικά με την έκβαση της αναμέτρησης, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του χαλάρωσε δίνοντας χώρο στους Θεσσαλούς και τόνισε πως η ισοπαλία δεν πρέπει να επηρεάσει το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, εν αναμονή των δύσκολων -εκτός έδρας- αναμετρήσεων απέναντι σε Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αφρικανός μέσος των «ασπρόμαυρων» για:

-Tο αν έχει κάποια εξήγηση σχετικά με το αναπάντεχο αποτέλεσμα: «Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση γι' αυτό, ήταν ένα τρελό παιχνίδι, είδαμε στα αποδυτήρια τα χάιλαϊτ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συνέβη, δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

-Το αν υπήρξε εφησυχασμός μετά το τέταρτο γκολ και το μεγάλο προβάδισμα που απέκτησε η ομάδα του: «Κάθε ομάδα που βάζει τέσσερα γκολ στον κόσμο είναι λογικό να χαλαρώσει, να δώσει χώρο στον αντίπαλο, εδώ όμως ο αντίπαλος δεν σκόραρε από εντυπωσιακές ενέργειες ή συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Τα γκολ ήρθαν από περίεργες φάσεις, μακρινές μπαλιές και σέντρες στην περιοχή, υπήρξε χαλάρωση της ομάδας και δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο».

-Την απαιτητική βδομάδα και αν ανησυχεί ότι θα τον επηρεάσει αυτό στη συνέχεια: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κερδίσαμε αλλά σίγουρα δεν χάσαμε, δεν πρέπει να μας επηρεάσει για το υπόλοιπο της βδομάδας και της σεζόν, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και μπορούμε να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τελείως διαφορετική νοοτροπία πηγαίνοντας για το καλύτερο δυνατό».

Διαβάστε ακόμη...