Ουκρανικό σενάριο για Κάρλος Ντε Πένια!

Από sfina.gr:Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα Οκτωβρίου, ωστόσο τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια άρχισαν να βλέπουν δειλά – δειλά το φως της δημοσιότητας.
Πηγή: sfina.gr
Ουκρανικό σενάριο για Κάρλος Ντε Πένια!

Οι Ουκρανοί κάνουν την αρχή αφού «στέλνουν» στον ΠΑΟΚ τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Ντιναμό Κιέβου, Κάρλος Ντε Πένια!

Η ιστοσελίδα sport.ua κάνει λόγο ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Ουρουγουανό εξτρέμ, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιο του με την ομάδα που κοουτσάρει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν και το γεγονός ότι ο Ντε Πένια έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο και δεν θα δημιουργήσει «θέμα» στον ΠΑΟΚ αφού δεν πιάνει θέση ξένου.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός φέτος είναι βασικός στην Ντιναμό Κιέβου και μετράει ήδη 11 συμμετοχές με δυο γκολ και τρεις ασίστ μέχρι στιγμής.

«Ο ΠΑΟΚ, που έχει πλέον τον Βραζιλιάνο Σίντκλεϊ ως δανεικό από τη Ντιναμό Κιέβου , ενδιαφέρεται να καλέσει έναν ακόμη παίκτη της Ντιναμό.
Πρόκειται για τον Κάρλος Ντε Πένια, ο οποίος πρόσφατα παρέτεινε το συμβόλαιό του με τον ουκρανικό σύλλογο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.
Ο Ντε Πένια είναι στην λίστα του ΠΑΟΚ και είναι φίλος με τον Σίντκλεϊ από την κοινή τους πορεία στην Ντιναμό. Φέρεται ο Ουρουγουανός να εξέφρασε στον Βραζιλιάνο μπακ του ΠΑΟΚ την επιθυμία του να μετακομίσει σε ευρωπαϊκό σύλλογο στο μέλλον.
Παρά το γεγονός ότι ο Ντε Πένια έχει παρατείνει το συμβόλαιό του με την Ντιναμό ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να στραφεί στην υποψηφιότητα του Ουρουγουανού με ιταλικό διαβατήριο το επόμενο καλοκαίρι, έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ντιναμό».

Διαβάστε ακόμη...