Παπαδάκης: «Να βγούμε από το παρκέ, έχοντας δώσει το 110% των δυνατοτήτων μας»

Ο Κώστας Παπαδάκης ανέφερε ότι το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ (16/10,20.00,PAOK Sports Arena), για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, θα είναι μια «μάχη».
Πηγή: sdna.gr
Παπαδάκης: «Να βγούμε από το παρκέ, έχοντας δώσει το 110% των δυνατοτήτων μας»

Ο γκαρντ των «κυανόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του προέρχεται μεν από δύο αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο στον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει προσήλωση, να βγάλει ενέργεια και όλοι οι παίκτες να δώσουν το 110% για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά ο Κώστας Παπαδάκης, έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Δυστυχώς, η εβδομάδα αυτή δεν κύλησε, όπως θα θέλαμε, γιατί χάσαμε στις λεπτομέρειες δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πλέον, έχουμε στρέψει την προσοχή μας σε έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλός μας έχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα, τόσο στη Stoiximan Basket League όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που τον κάνει πολύ επικίνδυνο. Διαθέτει πολύ καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες, με μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά εμάς, ξέρουμε ότι θα είναι μια πολύ δυνατή μάχη και θέλουμε στο τέλος της αναμέτρησης να βγούμε από το παρκέ, γνωρίζοντας ότι έχουμε δώσει το 110% των δυνατοτήτων μας για την ομάδα. Γι' αυτό χρειάζεται να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να βγάλουμε ενέργεια, σε κάθε κατοχή .

Ελπίζω να παραμένετε υγιείς, σε αυτές τις δύσκολες μέρες, με τις πλημμύρες που πλήττουν τη χώρα μας, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι οποίες επικρατούν σε πολλές περιοχές.

Τα λέμε την επόμενη βδομάδα».

Διαβάστε ακόμη...