Τα συμβόλαια που λήγουν επηρεάζουν τον προγραμματισμό

Aπό paokday.gr:Υπάρχουν ακόμη και τα πολλά συμβόλαια που έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο της ισχύος τους. Σε λιγότερο από τρεις μήνες οι ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους εκπνέουν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτήσουν το δικαίωμα να συζητούν με άλλες ομάδες.
Πηγή: paokday.gr
Τα συμβόλαια που λήγουν επηρεάζουν τον προγραμματισμό

Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφασίσουν ποιους από τους 11 ποδοσφαιριστές, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι θέλουν να κρατήσουν στην Τούμπα, να διαπραγματευτούν μαζί τους και να συμφωνήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Εκτός και αν οι μεταγραφές που θα γίνουν το Γενάρη θα αποσκοπούν απλά και μόνο στην ενίσχυση του ρόστερ για να επιτευχθούν οι στόχοι της φετινής σεζόν και η αναγκαία αναδόμηση του ρόστερ μετατεθεί για το επόμενο καλοκαίρι.

Για παράδειγμα στα μετόπισθεν οκτώ από τους 13 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Τον Ιούνιο του 2022 εκπνέουν τα συμβόλαια των δυο βασικών γκολκίπερ (Πασχαλάκη και Ζίβκο Ζίβκοβιτς), των τριών από τους πέντε στόπερ (Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον) και των δυο από τους πέντε μπακ (Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο) – τριών αν υπολογίσει κανείς σε αυτούς και τον Σίντκλεϊ που αγωνίζεται ως δανεικός.

Οι κεντρικοί χαφ έχουν όλοι συμβόλαια εκτός του Χάρη Τσιγγάρα. Ο Κούρτιτς αποκτήθηκε με δανεισμό για δυο χρόνια και το συμβόλαιο του Σβαμπ ανανεώνεται αυτόματα για έναν επιπλέον χρόνο, με βάση τις συμμετοχές του.

Μεσοεπιθετικά υπάρχουν επίσης ζητήματα καθώς λήγουν τα συμβόλαια του Άντριγια Ζίβκοβιτς, του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και του Σίντσι Καγκάβα που όπως όλα δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Διαβάστε ακόμη...