Τι ισχύει με τον Λέο Ζαμπά ενόψει Ιανουαρίου

Από sfina.gr: Τον περασμένο Μάρτιο ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λέο στην Βάσκο Ντα Γκάμα. Έχοντας μείνει εκτός πλάνων και μετά από μια σειρά τραυματισμών, ο Βραζιλιάνος μετακομίζει στην πατρίδα του με στόχο το restart στην καριέρα του.
Πηγή: sfina.gr
Τι ισχύει με τον Λέο Ζαμπά ενόψει Ιανουαρίου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κλάση του και αυτά που προσέφερε στην χρόνια του νταμπλ ποσό μάλλον και τις προοπτικές για το μέλλον που προσδοκούσε. Τα πειθαρχικά παραπτώματα ήταν αυτά που στάθηκαν εμπόδιο στην εξέλιξη του Ζαμπά με τις δύο τελευταίες του σεζόν να μην είναι αντάξιες των προσδοκιών.

Ο δανεισμός του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2021 ενώ στη θητεία του στην 2η κατηγορία της Βραζιλίας έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να καταγράψει 30 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Η αλήθεια είναι πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν χώρο στα εξτρέμ για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο των ξένων και πρέπει να αποσυμφορήσει κάπως την κατάσταση. Οπότε σίγουρα είναι θέμα το να έρθει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής χωρίς διαβατήριο.

Από την άλλη είναι μόλις 23 ετών και ο Δικέφαλος είχε πληρώσει ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει, οπότε υπάρχει η σκέψη μήπως του δοθεί μια ευκαιρία.

Ο Ζαμπά ναι μεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή της σεζόν του νταμπλ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να του δοθεί ευκαιρία από τον Λουτσέσκου, συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας και αναλόγως με την απόδοση του ο Ρουμάνος θα έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση που έχει δείξει πως έχει το know how στο να κάνει ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα για την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...