«Σφιντέρσκι, ο δολοφόνος με το παιδικό πρόσωπο»

Από paok24.com: Σταματημό δεν έχουν στην Πολωνία τα δημοσιεύματα και τα αφιερώματα στον Κάρολ Σφιντέρσκι, με αφορμή το κάτι παραπάνω από σημαντικό γκολ που πέτυχε στα Τίρανα, με το οποίο η ομάδα του Πάουλο Σόουζα επικράτησε της Αλβανίας με 1-0 και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ.
Πηγή: paok24.com
«Σφιντέρσκι, ο δολοφόνος με το παιδικό πρόσωπο»

Τη... σκυτάλη πήρε η ιστοσελίδα "sport.interia.pl", η οποία σε αφιέρωμα για τον Πολωνό επιθετικό του ΠΑΟΚ, με τίτλο "Κάρολ Σφιντέρσκι, ο δολοφόνος με το παιδικό πρόσωπο", παραθέτει όλη την έως τώρα πορεία του "Σβαρόφσκι" σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, το αγωνιστικό προφίλ του αλλά και την οικογενειακή του κατάσταση.

Μεταξύ άλλων, τονίζεται:

"Ο Κάρολ Σφίντερσκι, ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στον αγώνα Αλβανία – Πολωνία, είναι ο άνθρωπος του Πάουλο Σόουζα. Έκανε το ντεμπούτο του για την εθνική ομάδα της Πολωνίας, έπαιξε στο Euro 2020 και τελικά πέτυχε το πιο σημαντικό γκολ της ζωή τους. Ο Πάουλο Σόουζα δίνει έμφαση στην εξέλιξη του Σφιντέρσκι, ο Ζμπίγκνιεφ Μπόνιεκ του αφιέρωσε το τραγούδι "Ω Κάρολ". Ο 24χρονος από το Ράβιτς θα παραμείνει πιθανότατα το ίδιο σεμνό αγόρι.

Ο Πάουλο Σούσα έχει δίκιο όταν, μετά τον αγώνα με την Αλβανία, μιλώντας για την εξέλιξη του Κάρολ Σφίντερσκι, είπε: "Ο Κάρολ είναι πολύ κινητικός, έχει καλή τεχνική, επικεντρώνεται ολοένα και περισσότερο στο σκοράρισμα. Μπορεί να κρατήσει την μπάλα με την πλάτη στο τέρμα, να πάρει μέρος σε συνδυαστική δράση, να δώσει την τελευταία πάσα.

Διαβάστε ακόμη...