Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου μετά τις εθνικές

Από paok24.com: Το να βρεις ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με το Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του, είναι έτσι και αλλιώς κάτι δύσκολο και πολύ σπάνιο.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου μετά τις εθνικές

Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό και στα παιχνίδια της ομάδας που ακολουθούν μετά από τις διακοπές για τις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Τι κάνει λοιπόν ο ΠΑΟΚ με τον Ρουμάνο προπονητή στον πάγκο του μετά από τέτοιες επιστροφές; Ο απολογισμός είναι εντυπωσιακός ΑΝ εξαιρέσουμε το φετινό πάθημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ναι μεν ήταν πρεμιέρα, αλλά ήταν ένας αγώνας στην επιστροφή μετά από αγώνες εθνικών ομάδων. Αυτή είναι η μοναδική ήττα του Λουτσέσκου έτσι και αλλιώς εδώ και πολύ καιρό στο πρωτάθλημα, η μόνη εντός έδρας, η μόνη απο μικρομεσαία ομάδα τα τελευταία χρόνια!

Κατά τα άλλα...

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου σε δύο σεζόν μετράει μετά από διακοπές 7 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία σε οχτώ παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη χρονιά του Ρουμάνου τεχνικού στον Δικέφαλο, το 2017-18, την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα μένοντας στο 0-0.

Ακολούθησε η διακοπή του Οκτωβρίου και στην επιστροφή οι "ασπρόμαυροι" επικρατούν με 4-0 της Λαμίας στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής. Το Νοέμβριο του 2017 ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 2-1 τον Ατρόμητο για την ενδέκατη αγωνιστική, ενώ και μετά τη διακοπή του Μαρτίου αντιμετωπίζει ξανά την ομάδα του Περιστερίου νικώντας αυτή τη φορά εκτός έδρας με 0-2.

Τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πέτυχε το απόλυτο στα παιχνίδια της μετά από τις διακοπές των εθνικών. Την τρίτη αγωνιστική ήρθε το άνετο πέρασμα από το Ηράκλειο με το 1-3 επί του ΟΦΗ. Αμέσως μετά την ανάπαυλα του Οκτώβρη, ο Δικέφαλος κερδίζει με 1-2 τον Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το Νοέμβριο ήρθε ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην Ξάνθη με 2-0. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος το Μάρτιο ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ξάνθη πετυχαίνοντας ακόμα μία νίκη, με 1-2 αυτή τη φορά.

Για να δούμε και τώρα...

Διαβάστε ακόμη...