Το Σάββατο έχει «τελικό»!

Από paok24.com: Δυστυχώς, παρά το μεγάλο "comeback" στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε χθες στο "Παλατάκι" να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη του.
Πηγή: paok24.com
Το Σάββατο έχει «τελικό»!

Με καλάθι σε "νεκρό" χρόνο, η Νίμπουργκ υποχρέωσε τον Δικέφαλο στη δεύτερη ήττα του στο Basketball Champions League και τέταρτη στη σεζόν, με τους "ασπρόμαυρους" να μην έχουν πάντως την πολυτέλεια για μεμψιμοιρία, καθώς το Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι με τον Ηρακλή στο "Παλατάκι" (20:00).

Τα προβλήματα δεν λείπουν πάντως για τον Άρη Λυκογιάννη καθώς μετά τον Ζερμέιν Λοβ ο προπονητής του ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει και στον Τζος Κάρτερ ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ώμου και η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί σήμερα, τη στιγμή που αμφίβολος είναι ο Γιώργος Καμπερίδης.

Όπως και να έχει πάντως η κατάσταση, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος το Σάββατο να κατακτήσει την πρώτη νίκη του στη φετινή Stoiximan Basket League ειδικότερα και στη φετινή σεζόν γενικότερα, με σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα να καλείται να παίξει και ο κόσμος του Δικεφάλου, που από την πλευρά του πρέπει να στείλει τεράστια ενέργεια στους "ασπρόμαυρους"...

Διαβάστε ακόμη...