Winmasters MVP η Ιωάννα Πολυνοπούλου!

Από acpaok.gr: Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ γυναικών, Ιωάννη Πολυνοπούλου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Winmasters MVP η Ιωάννα Πολυνοπούλου!

Η Ελληνίδα κεντρικός, έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας 19 πόντους με 12/24 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους και 5 μπλοκ, και ήταν η κορυφαία της ομάδας της στη νίκη με 3-0 σετ επί του Α.Ο. Θήρας στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας.

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου τερμάτισε πρώτη με 79%, δεύτερη ήταν η Μαρία Μήτκου με 21%.

Για τη διάκριση της ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Ιωάννα Πολυνοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινήσαμε με μία τόσο σημαντική νίκη. Πάντα μία πρεμιέρα είναι δύσκολη, και για αυτό νιώθω περήφανη για την ομάδα μου, που μπορέσαμε και κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ήταν μία πολύ δυνατή αρχή. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εμένα και χαίρομαι διπλά που συνδυάζεται με την ανάδειξη μου ως Winmasters MVP. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν!».

Συγχαρητήρια Ιωάννα!

Διαβάστε ακόμη...