"Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου"

Από sfina.gr: Γύρω από τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα περιστρέφεται ο τύπος της Ρουμανίας μετά το γκολ που πέτυχε και με το οποίο χάρισε τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμενία.
Πηγή: sfina.gr
"Ο Λουτσέσκου με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου"

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Αρμενία χαρίζοντας έτσι μια μεγάλη νίκη στη χώρα του όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το 2022 στο Κατάρ. Ενδεικτικό της σπουδαιότητας του τέρματος που πέτυχε είναι ότι όλος ο αθλητικός τύπος της χώρας του περιστρέφεται γύρω του, με ένα εκ των δημοσιευμάτων να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Μιτρίτσα οδηγεί τη Ρουμανία στο Μουντιάλ».

Από τη πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αναμέτρηση εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη, ενώ μέσα σε όλο το πανηγυρικό κλίμα δεν ξέχασε τον δικέφαλο αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας με αποθεωτικά λόγια τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον προπονητή του, που όπως είπε χαρακτηριστικά «Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου».

Αναλυτικά:

«Ήμουν τρομερά αποφασισμένος και νομίζω ότι φάνηκε στο παιχνίδι μου. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είπα ότι αξίζουμε τη νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο, υπάρχουν στιγμές που είσαι κάτω, στο έδαφος, υποφέρεις και μετά έρχονται οι καλές στιγμές, της χαράς, της ευτυχίας. Γι 'αυτό αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, σκόραρα με την επιστροφή μου στην Εθνική. Ένα χρόνο μετά. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω, να βοηθήσω την ομάδα και γιατί όχι, να ξανακληθώ», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς.

Παράλληλα στάθηκε και στο κεφάλαιο ΠΑΟΚ που έχει ανοίξει στη ζωή του και φυσικά στον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Είμαι χαρούμενος, έχω μάθει πολλά από κάθε ομάδα. Και ειδικά τώρα στον ΠΑΟΚ, έχω εξελιχθεί πολύ πνευματικά και χαίρομαι που είμαι σε καλή κατάσταση. Τα πάω εξαιρετικά με τον κ.Λουτσέσκου. Δεν πέρασα πολύ καλά στη Σαουδική Αραβία και με βοήθησε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Μιλήσαμε πριν έρθω στην Εθνική αλλά όσα είπαμε, μου είπε να μείνουν μεταξύ μας...».

Διαβάστε ακόμη...