Πόσο “πονάει” όταν ο ΠΑΟΚ νικάει

Από paok24.com:Σε αναζήτηση προπονητή για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά την αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, 99 μόλις ημέρες μετά την έλευσή του στην "Ένωση" και... συμπτωματικά δύο εβδομάδες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με σκορ 2-0!
Πηγή: paok24.com
Πόσο “πονάει” όταν ο ΠΑΟΚ νικάει

Ποιοι άλλοι προπονητές της ΑΕΚ μπορούν να "κατηγορήσουν" τον ΠΑΟΚ πως φταίει για την απομάκρυνσή τους; Το PAOK24 έκανε την απαραίτητη έρευνα και σας τους παρουσιάζει!

Ο τελικός Κυπέλλου της σεζόν 2016-17 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά αναδείχθηκε Κυπελλούχος με τα γκολ των Μπίσεσβαρ και Ενρίκε, δεν στάθηκε ικανός να σηματοδοτήσει το τέλος του Μανόλο Χιμένεθ από την ΑΕΚ!

Ωστόσο, ο τελικός του ΟΑΚΑ το 2018, στον οποίο ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε την ΑΕΚ κερδίζοντάς της... μόνο με 2-0 χάρη στα γκολ των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά το ότι η ομάδα του κατέκτησε το (ψευτο)πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν, χάρη σε Κομίνη, Ποντίκη, ψεύτες και... φοβισμένους!

Επόμενος προπονητής στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Όμως, ούτε ο Εβρίτης τεχνικός μακροημέρευσε στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς μετά από 1,5 χρόνο, αποτέλεσε παρελθόν στις 5 Φεβρουαρίου 2019. Σημαντική... λεπτομέρεια; Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την "Ένωση" στο Ολυμπιακό Στάδιο δύο ημέρες νωρίτερα (1-1), καταγράφοντας 16 τελικές προσπάθειες έναντι 2 της ΑΕΚ.

Ποιος τον διαδέχθηκε; Εννοείται ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος όμως έχασε και τον τελικό Κυπέλλου του 2019 και απομακρύνθηκε. Ναι, καλά θυμάστε. Νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου, με το "ψαλιδάκι" του Τσούμπα Άκπομ!

Ο... καθηγητής Μιγκέλ Καρντόσο που τον ακολούθησε, δεν... πρόλαβε να παίξει με τον ΠΑΟΚ μεν αλλά έδειξε τα... διαπιστευτήριά του στους τέσσερις μόλις αγώνες που έκατσε στον πάγκο της ΑΕΚ, για να φτάσουμε στον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία στις 26 Αυγούστου 2019 και αποχώρησε στις 7 Δεκεμβρίου 2019, έχοντας γλιτώσει την ήττα από τον ΠΑΟΚ στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο ΟΑΚΑ (2-2).

Ο επόμενος που πήρε το χρίσμα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι ο μοναδικός προπονητής της ΑΕΚ που κέρδισε τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 3,5 χρόνια!

Η επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη λίγα 24ωρα πριν "φύγει" το 2020; Ποιος άλλος; Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος γνώρισε δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ τον Απρίλιο στους ισάριθμους ημιτελικούς Κυπέλλου και μία ήττα στο ΟΑΚΑ στις 5 Μαϊου. Φυσικά, ούτε λόγος για παραμονή του...

Κάπως έτσι, φτάσαμε στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, του οποίου η τύχη θα ήταν σίγουρα διαφορετική εάν κατάφερνε να φύγει νικητής από την Τούμπα ή έστω με την ισοπαλία...

Διαβάστε ακόμη...