H ΓΓΑ καλεί σε συνάντηση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο – Αυτή είναι η στάση του “Δικεφάλου”

Η ενόχληση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ για το θέμα του Καυτανζογλείου οδήγησε την πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου Καλυψώ Γούλα, προχθές στην Αθήνα και από την συνάντησή της με τον Λευτέρη Αυγενάκη προέκυψε η απόφαση για νέα τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα.
Πηγή: paokday.gr
H ΓΓΑ καλεί σε συνάντηση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο – Αυτή είναι η στάση του “Δικεφάλου”

«Στείλαμε πρόσκληση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ερχόμενη Δευτέρα να συζητήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης το θέμα του Καυτανζολγείου», είπε χθες  η κα Γούλα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η  και το , στην συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη θα βρίσκεται ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ, η πρόσκληση που εστάλη στα γραφεία έγινε δεκτή με επιφυλακτικότητα και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν εκπρόσωποι της ομάδας θα δώσουν το παρών. Η τελική απόφαση θα ληφθεί σήμερα και με βάση το μότο που διέπει πλέον τον ΠΑΟΚ στις επαφές του για τα θέματα της Νέας Τούμπας και του Καυτανζογλείου: «Θέλουμε ουσία και όχι λόγια».

Στην Τούμπα είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι εδώ και καιρό υπάρχει στασιμότητα, η ΠΑΕ ζητά συγκεκριμένες διευκρινίσεις και δεδομένα από την διοίκηση του Σταδίου και δεν τα παίρνει εδώ και καιρό για να προχωρήσει στην οικονομοτεχνική μελέτη την οποία με τόση ευκολία επικαλούνται βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 7 Ιουλίου, ο ΠΑΟΚ έχει στείλει επιστολή τέσσερις φορές και δεν έχει πάρει απάντηση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν πριν γίνει το επόμενο βήμα για την συμφωνία μετακόμισης στο Καυτανζόγλειο.

Το θέμα της συμφωνίας για τον ΠΑΟΚ Β' ήταν απόδειξη αυτής της δύσκολης επικοινωνίας με την διοίκηση του Σταδίου και όχι πυροτέχνημα όπως ανέφερε η κα Γούλα, η οποία χθες μιλώντας στο Metropolis 95,5 επιβεβαίωσε τους περίεργους όρους (π.χ. ποσοστό από το τηλεοπτικό συμβόλαιο) που είχαν συμπεριληφθεί.

Διαβάστε ακόμη...