Ας το προτιμούν παρατημένο, ο ΠΑΟΚ θα βρει την άκρη!

Από sdna.gr:Κρατικοί φορείς, διοίκηση σταδίου, όλοι οι αρμόδιοι, δείχνουν πως ενεργούν για ένα και μόνο σκοπό: Να βάλουν εμπόδια στον ΠΑΟΚ, θυσιάζοντας μέχρι και το συμφέρον τους!
Πηγή: sdna.gr
Ας το προτιμούν παρατημένο, ο ΠΑΟΚ θα βρει την άκρη!

Πάτε να νοικιάσετε ένα σπίτι, όσο περιμένετε να ανακατασκευαστεί το δικό σας. Πλησιάζετε κάποιον που έχει το οίκημά του παρατημένο. Του λέτε πως θα δώσετε ζωή στο σπίτι του. Θα το φτιάξετε για να είναι ανθρώπινο να μένετε μέσα και να υποδέχεστε κόσμο χωρίς να ντρέπεστε. Αυτός, σας λέει να πληρώνετε κανονικά το ενοίκιο και έξτρα τις εργασίες για να φτιαχτεί το... χρέπι του.

Κουτσά στραβά συμφωνείτε, μετά από ξεκάθαρη απροθυμία απ' την άλλη πλευρά, που φυσικά θα καρπωθεί τα τεράστια οφέλη, τη στιγμή που εσείς απλά θα εξυπηρετηθείτε, πληρώνοντας για σπίτι ενώ έχετε δικό σας! Κανονίζετε να στείλετε πρώτα τον μικρό σας αδερφό για ένα διάστημα, πριν πάτε κι εσείς. Όταν πάτε να υπογράψετε τα συμβόλαια, βλέπετε όρους που δεν ξέρατε, που δε συμφωνήσατε ποτέ. Προσβλητικούς σε μεγάλο βαθμό. Τι κάνετε;

Να σας πούμε εμείς. Βλέπετε τον ιδιοκτήτη στα μάτια. Γεμίζετε οργή. Κάνετε μασούρι το συμβόλαιο και του το πετάτε κατάμουτρα. Επειδή είστε κύριοι αυτή η αντίδραση! Αν σε αυτή την φανταστική ιστορία που αναφέραμε, βλέπετε ομοιότητες στην υπόθεση ΠΑΟΚ-«Καυτανζόγλειο», πολύ καλά κάνετε.

Για πολλοστή φορά, αυτό το κράμα Πολιτείας-διοίκησης σταδίου και συνολικά όλων των αρμόδιων φορέων που εμπλέκονται στην ιστορία «Καυτανζογλείου», αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα: Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το καλό της εγκατάστασης, για το συμφέρον του ίδιου του κράτους μέσω χρημάτων που θα γλιτώσει για την βελτίωση και συντήρηση του σταδίου.

Προτιμούν να παραμείνει μια παρατημένη ιστορία το «Καυτανζόγλειο», αρκεί να μπορούν να γυρίσουν μια μέρα να πουν στους «φίλους» τους: «Είδατε; Εμείς για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, ούτε τα νόμιμα δεν επιτρέψαμε να γίνουν»!

Σε μια υπόθεση που έχει λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης, κανείς δεν αμφέβαλε για όλο αυτό. Απλά υπήρχε μια κάποια αισιοδοξία, πως θα μπει ένα... φρένο. Θα σταματήσει ο παραλογισμός από ένα σημείο και μετά. Θα του... τραβήξει κάποιος το αυτί, γιατί μιλάμε για λεφτά που θα πλήρωνε ο ΠΑΟΚ και θα γλίτωσε ο κρατικός προϋπολογισμός αν δεν το έχετε καταλάβει. Όχι όμως! Ο υφυπουργός συνεχίζει με λύσσα τον «πόλεμο» που άνοιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, από τότε που όρισε τη δική του ΕΕΑ μέχρι και σήμερα επιχειρώντας να τον σπιλώσει για πάντα. Όσο καλή διάθεση κι αν δείχνει ο πρωθυπουργός ή ο Γεραπετρίτης για να λυθεί το θέμα δεν αρκούν, γιατί όσο δεν απομακρύνουν τον Αυγενάκη, γίνεται ολοένα και πιο «επικίνδυνος».

Ο Δικέφαλος έφερε ζωή στο «Καυτανζόγλειο» χωρίς καν να πάει εκεί! Φανταστείτε πως ξαφνικά οι πάντες θυμήθηκαν τον κόσμο που αθλείται εκεί. Αν δεν είχε εμπλακεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το στάδιο, θα είχε απασχολήσει έστω κι έναν αρμόδιο το τι θα γίνει με τους αθλητές που προπονούνται στη συγκεκριμένη εγκατάσταση; Φανταστείτε τι ζωή θα δινόταν στο «Καυτανζόγλειο», αν είχε πάει εκεί ο ΠΑΟΚ για κάποιο διάστημα.

Δεν πρέπει να πάει όμως. Δεν κάνει. Όσο κι αν ευνοεί το κράτος σε όλα τα επίπεδα, δεν ευνοεί τις πολιτικές βλέψεις των κρατικών φορέων/πολιτικών. Στο βωμό αυτών, εννοείται πως μόνο εμπόδια θα υψώνονται. Ο ΠΑΟΚ θα βρει την άκρη του. Θα βρει που θα παίζει και η ομάδα Β και η πρώτη ομάδα όταν με το καλό έρθει η ώρα για να ανακατασκευαστεί η Τούμπα.

Απλά, όταν το «Καυτανζόγλειο» γίνει σαν το γήπεδο του Καλοχωρίου, θυμίζοντας ζούγκλα στον αγωνιστικό χώρο και γύρω-γύρω βασίλειο της σκουριάς, τότε οι πάντες ας πάρουν τους «φίλους» τους να πληρώσουν για να το φτιάξουν. Ή απλά να το κάνουν μασούρι για να το βάλουν στο συρτάρι...

Διαβάστε ακόμη...