Ο «αρχιτέκτονας», ο αρχηγός και οι… πρώην

Από paok24.com: Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα.
Πηγή: paok24.com
Ο «αρχιτέκτονας», ο αρχηγός και οι… πρώην

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα τελευταία του φιλικά τεστ το τριήμερο 8,10 Οκτωβρίου στη Βέροια, εκεί όπου ο Γιάννης Καλμαζίδης θα τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του, μια εβδομάδα πριν από το πρώτο σερβίς στη Volley League και το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου.

Την περασμένη εβδομάδα οι «ασπρόμαυροι» έλαβαν μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Αριστοτέλης Σκύδρας με το φωτογραφικό φακό να αποθανατίζει ένα ωραίο στιγμιότυπο.

Πρωταγωνιστές ο Γιάννης Καλμαζίδης και ο Γιάννης Παντακίδης που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην τοπική ομάδα.

Δύο πρόσωπα που συνέδεσαν το όνομα τους με τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του «ασπρόμαυρου» βόλεϊ, ο πρώτος ως προπονητής στο πόστο που επέστρεψε από φέτος και ο δεύτερος ως εμβληματικός αρχηγός.

Πάντως οι... συναντήσεις από το παρελθόν δε θα σταματήσουν για τον ΠΑΟΚ, αφού στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Φίλιππος Βέροιας, θα λάβει μέρος η Νεφτοχιμίκ από τη Βουλγαρία.

Εκεί, ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Νίκι Ζελιάσκοφ, αλλά και με τον άλλοτε διαγώνιο του ΠΑΟΚ, Νικολάι Ουτσίκοφ.

Διαβάστε ακόμη...