Οι επόμενες κινήσεις για την Νέα Τούμπα

Από sfina.gr: Μια ακόμη προγραμματισμένη σύσκεψη με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ομάδα εργασίας για τη Νέα Τούμπα είχε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: sfina.gr
Οι επόμενες κινήσεις για την Νέα Τούμπα

Στη σύσκεψη που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης στο γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην Τούμπα εγκρίθηκε η τελική μορφή του «οδικού χάρτη», το χρονοδιάγραμμα, οι προτεραιότητες κι αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς, με τον Σαββίδη να δίνει κατευθύνσεις για την επόμενη μέρα και το τι πρέπει να γίνει για "τρέξουν" οι διαδικασίες.

Από εδώ και πέρα ζητήθηκε από πλευράς του προέδρου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ οι συναντήσεις να γίνονται επίσημα και να καταγράφονται τα αποτελέσματά τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Παράλληλα από τον Ιβάν Σαββίδη δόθηκε εντολή για συνεχή διαφανή ενημέρωση των φιλάθλων για όλες τις ενέργειες που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκε για μια ακόμα φορά η εμφανέστατη καθυστέρηση στα γραφειοκρατικά ζητήματα για το νέο γήπεδο του Δικεφάλου. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνουν ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο.

Από την πλευρά του μεγαλομετόχου τέθηκε στο τραπέζι να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί ο Δικέφαλος την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Ταυτόχρονα όπως ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης εδώ και αρκετές μέρες σε μια ευρεία τηλεδιάσκεψη που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα, άρχισε να λειτουργεί μια νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Αυτή η καινούργια ενότητα αφορά το νέο γήπεδο της ομάδας και μέσα σε αυτή την ενότητα θα υπάρχουν ενημερώσεις και άρθρα για την Νέα Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...