Αποκάλυψη: Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ! (vids)

Απο paok24.com: Η περίπτωση του Ζαν – Πολ Μποέτιους που δεν "προχώρησε" το καλοκαίρι αλλά δεν έχει εγκαταλειφθεί!
Πηγή: paok24.com
Αποκάλυψη: Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ! (vids)

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να "κατανάλωσε" μεγάλη ποσότητα ενέργειας για να ντύσει στα "ασπρόμαυρα" τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και να περίμενε τον Ιταλό μεσοεπιθετικό για τρεις ολόκληρους μήνες, ωστόσο η περίπτωσή του δεν ήταν η μοναδική που απασχόλησε τον Δικέφαλο!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του PAOK24, οι "ασπρόμαυροι" ασχολήθηκαν επισταμένως και με την περίπτωση του Ζαν-Πολ Μποέτιους, του 27χρονου Ολλανδού με ρίζες από το Σουρινάμ που από το 2018 ανήκει στη Μάιντς.

Μάλιστα, από κάποιο σημείο και έπειτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Μποέτιους έγινε ο νούμερο 1 στόχος του ΠΑΟΚ, με την κατάληξη να μην είναι ωστόσο αυτή που ήθελαν στην Τούμπα!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που – όπως και ο Μπίσεσβαρ – ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Φέγενορντ και τον Αύγουστο του 2015 "μετακόμισε" στη Βασιλεία έναντι 2 εκ. ευρώ, ενώ δύο χρόνια αργότερα και αφού στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γκενκ, επέστρεψε στη Φέγενορντ έναντι 1.5 εκ ευρώ!

Οι εμφανίσεις του με την ομάδα του Ρότερνταμ τη σεζόν 2017-18 (39 συμμετοχές, 6 γκολ και 9 ασίστ), οδήγησε τη Μάιντς να δώσει 3,5 εκ. ευρώ στη Φέγενορντ στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου της σεζόν 2018-19, με τον Μποέτιους να καταγράφει έκτοτε 100 συμμετοχές με τον γερμανικό σύλλογο, με απολογισμό 11 γκολ και 20 ασίστ. 

 

Ο Μποέτιους αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, με το συμβόλαιό του με τη Μάιντς να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια (6 της Μπουντεσλίγα και 1 του Κυπέλλου Γερμανίας), με μία ασίστ σε 498 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές της Ολλανδίας και τον Μάιο του 2014 φόρεσε και τη φανέλα της "πρώτης" ομάδας των "Οράνιε", στο φιλικό με τη Γαλλία στο "Stade de France".

Εν κατακλείδι, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν "διαγράψει" την περίπτωση του Μποέτιους ενόψει των δύο επόμενων μεταγραφικών περιόδων 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...