Volley League γυναικών: Στη λίστα του ΠΑΟΚ οι αδελφές Λι

Από paok24.com:Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το πρώτο σερβίς της νέας σεζόν στη Volley League γυναικών, σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον μετά από τις κινήσεις στις οποίες προχώρησαν οι ομάδες.
Πηγή: paok24.com
Volley League γυναικών: Στη λίστα του ΠΑΟΚ οι αδελφές Λι

Ένα μεταγραφικό παζάρι στο επίκεντρο του οποίου βρέθηκε το... σήριαλ με τις αδελφές Λι και τον ΠΑΟΚ, που «κυνήγησε» την περίπτωση δύο σπουδαίων παικτριών για να τις φέρει στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα, στην προσπάθεια που θα κάνει να πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με τις εξελίξεις να έχουν ολοκληρωθεί από πλευράς FIVB, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε εδώ και καιρό συμφωνήσει με τις δύο αθλήτριες, τα ονόματα τους δηλώθηκαν από τον Δικέφαλο κανονικά στη λίστα της ομάδας που κατατέθηκε στην ΕΟΠΕ.

Πλέον, αναμένεται η άφιξη των Νταγιόνκ και Τζεγιόνκ στη Θεσσαλονίκη ώστε να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο γκρουπ, να γνωριστούν με το τεχνικό τιμ και τις νέες συμπαίκτριες τους, αλλά και να συναντήσουν ξανά την Κογιάρ, αφού με την Ισπανίδα διαγώνιο του ΠΑΟΚ είχαν αγωνιστεί μαζί και στο παρελθόν.

Με τις αδελφές Λι, την Κογιάρ και την Φιντόν, ο ΠΑΟΚ θα έχει στο ρόστερ του τέσσερις ξένες αθλήτριες, εκ των οποίων οι τρεις θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...