Δεν του πηγαίνουν οι πρεμιέρες στο BCL (vids)

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ Mateco επιστρέφει στο Basketball Champions League, μετά από ένα χρόνο απουσίας και η πρεμιέρα του είναι στη Μπάνια Λούκα, κόντρα στην Ιγκοκέα.
Πηγή: paok24.com
Δεν του πηγαίνουν οι πρεμιέρες στο BCL (vids)

Η παράδοση στις πρεμιέρες της διοργάνωσης, από το 2016 που ξεκίνησε και μετά, είναι αρνητική για το «Δικέφαλο του Βορρά». Συγκεκριμένα, μετράει 4/4 ήττες!

Τη σεζόν 2016-2017, το ταξίδι ξεκίνησε από την Πολωνία και την έδρα της Ρόσα Ράντομ. Οι γηπεδούχοι, επικράτησαν με 93-85, με τον ΠΑΟΚ Mateco, να έχει ξεκινήσει και στην Ελλάδα με ήττα και μάλιστα στην έδρα της... Δόξας Λευκάδας.

Ανάλογα άσχημο ήταν και το ξεκίνημα στη σεζόν 2017-2018. Ήττα αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο, εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, «κατηφόρα» στην έδρα εκείνης της... πυραυλοκίνητης Λούντβιγκσμπουργκ, στο πρώτο παιχνίδι για το BCL, με το σκορ να φτάνει στο 103-70.

Τη σεζόν 2018-2019, η πρεμιέρα ήταν πολύ απαιτητική στην έδρα της Βενέτσια και η ήττα ήρθε, μάλλον αναμενόμενα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 69-59.

Στην προπέρσινη, παραλίγο καταστραφική, σεζόν, η χρονιά στο BCL, ξεκίνησε στο Παλατάκι, κόντρα στη Μπεσίκτας, η οποία επικράτησε με 60-69.

Θα «σπάσει» αυτή η παράδοση σήμερα;

 

Διαβάστε ακόμη...