Πανηγυρικό κλίμα μετά τον ΟΦΗ - «Εμείς πρώτοι μέχρι το τέλος»

Από sdna.gr: Το κλίμα στην πτήση της επιστροφής του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη από την Κρήτη ήταν άκρως πανηγυρικό. Οι ατάκες για τη νίκη επί του ΟΦΗ και για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sdna.gr
Πανηγυρικό κλίμα μετά τον ΟΦΗ - «Εμείς πρώτοι μέχρι το τέλος»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με άνεση από την έδρα του ΟΦΗ και πλέον βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, κάτι που έφερε ενθουσιασμό στον σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Metrosport, τα χαμόγελα κυριάρχησαν πριν και κατά την διάρκεια της επιστροφής της αποστολής στην Θεσσαλονίκη. Οι περισσότεροι μάλιστα παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και το σφύριγμα της λήξης έφερε σφιγμένες γροθιές και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

«Εμείς θα μείνουμε στη κορυφή μέχρι το τέλος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, δύσκολα παιχνίδια, όμως θα τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, όμως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο διεκδικητής του τίτλου», ανέφεραν οι παίκτες στις συζητήσεις τους, ενώ λίγο νωρίτερα υπήρξε απορία για τις καθυστερήσεις στο ματς του Φαλήρου: «Μα τι κάνει; Θα παίξουν ένα ημίχρονο ακόμα;».

Όταν το παιχνίδι τελείωσε, οι παίκτες χειροκρότησαν, όμως παρέμειναν προσγειωμένοι, αφού γνωρίζουν ότι μπροστά τους υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δύσκολο έργο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σημείωσε ότι πρέπει να μείνουν όλοι ταπεινοί, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και γιατί το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει διάρκεια στην καλή απόδοση και στα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη...