Το «ταμείο» του Καλμαζίδη και τα επόμενα τεστ

Από paok24.com: Αποδεικνύοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα και την ποιότητα του ρόστερ του ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα στο τουρνουά της Σκύδρας και κατέκτησε την πρωτιά κόντρα σε Άρη (3-1 σετ) και Αριστοτέλη (3-0).
Πηγή: paok24.com
Το «ταμείο» του Καλμαζίδη και τα επόμενα τεστ

Σίγουρα οι νίκες είναι κάτι που χαροποιούν τον προπονητή, τους παίκτες και τον κόσμο, όμως όπως τονίζει και ο Γ. Καλμαζίδης τη δεδομένη στιγμή άλλα πράγματα είναι αυτά που προέχουν για τον Δικέφαλο που μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του.

Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρει η τελική έκβαση ενός φιλικού, αλλά θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα τακτικά μέσα στο παιχνίδι μας. Εν μέρει είμαι ικανοποιημένος. Κάποια πράγματα μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα. Ακολουθεί ένα ακόμη τουρνουά το επόμενο σαββατοκύριακο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι καμία ομάδα δε θα είναι απολύτως έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά σιγά σιγά θα βρούμε τους εαυτούς μας. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας μέσα στο γήπεδο, πώς λειτουργούν μέσα στο γήπεδο υπό πίεση. Αυτά είναι τα οφέλη και αυτά είναι που ψάχνουμε αυτή την περίοδο» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί το τριήμερο 8 με 10 Οκτωβρίου στη Βέροια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

18:00, ΠΑΟΚ-Πήγασος Πολίχνης

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

17:30, ΠΑΟΚ-Λουκόιλ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

16:00, Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...