Έμφραγμα στο 95′ για την Κοπεγχάγη

Από paok24.com:Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, Κοπεγχάγη, δεν μπόρεσε να πλησιάσει στον πόντο την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, καθώς στον αγώνα με την Βίμποργκ έμεινε στο 1-1, με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις.
Πηγή: paok24.com
Έμφραγμα στο 95′ για την Κοπεγχάγη

Σε ένα παιχνίδι που η Κοπεγχάγη ήταν το απόλυτο φαβορί, η Βίμποργκ μπόρεσε και της δημιούργησε μεγάλα προβλήματα, είχε τελικές φάσεις και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Θόρουπ.

Με σύστημα 4-2-3-1 ο Γκραμπάρα ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κρίστανσεν στα αριστερά της άμυνας, ο Ντικς στα δεξιά και οι Κοχολάβα και Μπόιλσεν στο κέντρο της άμυνας. Οι Λεράγκερ και Ζέκα στο κέντρο, ο Μπόβινγκ στα αριστερά της επίθεσης, ο Στάγκε στα δεξιά, ο Πεπ Μπιέλ πίσω από τον επιθετικό και ο Γουίντ στην κορυφή.

Ο Στάγκε στο 76′ έκανε το 1-0 για την Κοπεγχάγη, αλλά ο ίδιος παίκτης με αυτογκόλ ήταν εκείνος που στέρησε τη νίκη για την ομάδα του και πλέον την άφησε 3 βαθμούς πίσω από την Μίντιλαντ. Έτσι η Κοπεγχάγη πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Δανία, θα πάει στην έδρα της Σοντερίσκε για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας.

Η προηγούμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Σλόβαν Μπρατισλάβας, φαίνεται να βρήκε ψυχολογία από την ισοπαλία στην Τούμπα και έτσι σκόρπισε την ουραγό Ποχρόνιε με 5-1. Ο Μραζ έκανε το 1-0 στο 24′ με τον Κριζάν να ισοφαρίζει με αυτογκόλ στο 34′. Το ημίχρονο έκλεισε στο 3-1 με ένα γκολ του Ντε Μάρκο και ένα του Χέντι για να έρθουν στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζμραλ στο 54′ και ο Κμοβς με αυτογκόλ στο 67′ να κλείσουν το σκορ στο 5-1.

Διαβάστε ακόμη...