Η μηχανή νικών Λουτσέσκου, βρίσκει γκολ από παντού!

Από sdna.gr: Αουγκούστο και Σφιντέρσκι προστέθηκαν στη λίστα των σκόρερ του Δικεφάλου που πλέον αριθμεί 12 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, με τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου να βρίσκει γκολ από κάθε γραμμή του.
Πηγή: sdna.gr
Η μηχανή νικών Λουτσέσκου, βρίσκει γκολ από παντού!

Και όμως όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους... Σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ μετρά 12 διαφορετικούς σκόρερ, με τους Σφιντέρσκι και Αουγκούστο να προσθέτουν τα ονόματά τους στη σχετική λίστα μετά τα γκολ που πέτυχαν στο Γεντί Κουλέ. Με μια σημαντική υποσημείωση: η συγκεκριμένη συζήτηση έχει τη δική της αξία δεδομένου πως οι δύο φορ της ομάδας, Άκπομ και Σφιντέρσκι, δεν κινήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης και δεν απέδωσαν σε αριθμούς τα αναμενόμενα...

Ο ΠΑΟΚ όμως σε αυτό το non stop πρόγραμμα των εφτά παιχνιδιών σε περίπου 20 ημέρες, κατάφερε να αναδείξει πολλούς πρωταγωνιστές μέσα από τα παιχνίδια με εξαίρεση την κακή παρένθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από το πέναλτι του Βιεϊρίνια στην Τρίπολη και στα γκολ που έφεραν οι δύο μεταγραφές στο Αγρίνιο (Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα), στον one man show Μπίσεσβαρ απέναντι στην ΑΕΚ και στον «καυτό» κύριο Γιάσμιν Κούρτιτς που σκόραρε στο Γεντί Κουλέ για δεύτερο σερί ματς στο πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Κοινώς, ο ΠΑΟΚ έχει βρει στο πρωτάθλημα γκολ από κάθε γραμμή του, αμυντικά και μεσοεπιθετικά, με τον Λουτσέσκου να διαχειρίζεται σωρεία απουσιών σε ένα άκρως κομβικό διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπογραμμίζοντας σε κάθε δήλωσή του τη σημασία του γκρουπ αλλά και το ρόλο που θα κληθεί να παίξει ο καθένας τους κυρίως υπό αυτές τις συνθήκες.

Η κλίμακα ανοίγει πολύ περισσότερο, βάζοντας κανείς στην εξίσωση της συζήτησης και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει από δύο τέρματα, με τον Τσούμπα Άκπομ για παράδειγμα να έχει σκοράρει δις στην Ευρώπη και να ψάχνει ακόμη το πρώτο του στο πρωτάθλημα. Ακόμη και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Νέλσον Ολιβέιρα, κατάφερε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ανοίγοντας το χορό των γκολ της φετινής σεζόν.

Δείτε παρακάτω πως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής η κατάσταση από τους σκόρερ του ΠΑΟΚ:

Μπίσεσβαρ2Κούρτιτς2Άκπομ2Μιτρίτσα 2Σβαμπ1Σφιντέρσκι1Βιεϊρίνια1Μουργκ1Αουγκούστο1Σίντκλεϊ1Ελ Καντουρί1Ολιβέιρα1

 

Διαβάστε ακόμη...