«Ήμασταν κυρίαρχοι, να δουλέψουμε στη διακοπή»

Από sdna.gr: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ και την αποτελεσματικότητά τους, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης εναντίον του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
Πηγή: sdna.gr
«Ήμασταν κυρίαρχοι, να δουλέψουμε στη διακοπή»

O Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» υπογράμμισε ότι η ομάδα θα δουλέψει περισσότερο στο πλαίσιο της επικείμενης διακοπής με στόχο να επανέλθει πιο αποτελεσματική, έχοντας μπροστά της ένα απαιτητικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 52χρονος προπονητής:

Για την ευρεία νίκη της ομάδας και την περίοδο που διανύει η ομάδα: «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη περίoδος για μας, έξι μέρες με πολύ μεγάλα ταξίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα, στο Γιβραλτάρ, την Τρίπολη και το Αγρίνιο. Φτάσαμε σε σημείο όλοι οι ποδοσφαιριστές να θέλουν να αγωνιστούν, μετά τη διακοπή ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε αποτελεσματικοί».

Για το αν η ομάδα «ξεμπούκωσε» στο σημερινό παιχνίδι: «Η ομάδα πέρασε από πολλές διακυμάνσεις στο ματς, στα πρώτα τρία λεπτά είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες να προηγηθούμε, δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε, ο αντίπαλος πήρε αυτοπεποίθηση και μας πίεσε στο δικό μας μισό. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, κάναμε κάποια λάθη στο αμυντικό κομμάτι, που τα βελτιώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν κυρίαρχοι και κερδίσαμε το παιχνίδι με τρία γκολ».

Διαβάστε ακόμη...