ΠΑΟΚ: Η «μάχη» Πασχαλάκη - Εσίτι!

Από sdna.gr: «Μάχη» για Πασχαλάκη και Άντερσον Εσίτι, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να κερδίζει τον τίτλο του MVP της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Η «μάχη» Πασχαλάκη - Εσίτι!

Μετά από μία οριακή... μάχη με τον Άντερσον Εσίτι, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού κι αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που ήθελε κόντρα στους Σλοβάκους, αλλά διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από την τρίτη θέση του ομίλου. Η Σλόβαν αλλά και η συσσωρευμένη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αποδείχθηκαν δυνατά εμπόδια, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεση απάντηση και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι αμυντικοί και οι τερματοφύλακες με τα δίχτυα να μένουν ανέπαφα μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν και πάλι πρωταγωνιστής. Ο The Goldkeeper πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις, έβγαλε προσωπικότητα και καθοδήγησε τους νεαρούς στόπερ που είχε μπροστά του, τους Μιχάι και Μιχαηλίδη και καθάρισε όλα τα γεμίσματα μέσα στην περιοχή του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός. Ο Άντερσον Εσίτι έκανε εξαιρετική εμφάνιση, δικαίωσε τον προπονητή του τον επέλεξε για την αρχική 11άδα και συνέβαλε τα μέγιστα σε άμυνα κι επίθεση.

Το τελικό σκορ έγραψε 44,63% για τον Πασχαλάκη και 42,03% για τον Εσίτι, με τον διεθνή τερματοφύλακα του Δικέφαλου να κερδίζει μία ακόμα ατομική διάκριση.

Διαβάστε ακόμη...