Ο ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του

Από sdna.gr: Ιδιαίτερη η σημερινή (3/10) μέρα για τον ΠΑΟΚ που τίμησε τη μνήμη των έξι φίλων του που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, πριν από 22 χρόνια.
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του

Το νήμα της ζωής για τους Χαράλαμπο Ζαπουνίδη( 20 ετών), Δημήτρη Ανδρεαδάκη (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιο Θέμελη (22 ετών), Γεώργιο Γκανάτσιο (22 ετών), Κυριάκο Λαζαρίδη ( 17 ετών) έμελλε να κοπεί στις 4 Οκτωβρίου του 1999, όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε μαζί με άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Το λεωφορείο κατά την προσπέραση οχήματος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό, λίγο πριν τα Τέμπη.

Μέλη των τμημάτων του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σήμερα (3/10) το πρωί για το ετήσιο μνημόσυνο τους, στο σημείο που υπάρχει το μνημείο και απέτισαν φόρο τιμής.

Στεφάνια απέστειλαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και αρκετοί σύνδεσμοι του Δικεφάλου ενώ το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι κ.κ. Θανάσης Χατζόπουλος, Βασίλης Τριλυράκης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Δημήτρης Χασεκίδης.

Διαβάστε ακόμη...