"Δεχόμαστε την ήττα, δεν μιζεριάζουμε"

Από basketplus.gr: O Βλάντο Γιάνκοβιτς ακολούθησε την γενική εικόνα της ομάδας, δεν μπόρεσε να κάνει το δικό του στεπ απ, αυτό της εμπειρίας.
Πηγή: basketplus.gr
"Δεχόμαστε την ήττα, δεν μιζεριάζουμε"

Είπε αρχικά... "Δεν άρχισε όπως θέλαμε η σεζόν, δεν το περιμέναμε. Χειρότερα δεν γίνεται να παίξουμε, πρέπει να έχουμε άμεσα βελτίωση, δεν είναι αυτή η εικόνα μας, ο κάθε ένας μας έχουμε φιλοδοξίες και απαιτήσεις και αυτές οι απαιτήσεις μας κέρδισαν".

Και πρόσθεσε... "Ήταν ένα ματς, δεχόμαστε την ήττα, ήμασταν χειρότεροι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα τα δώσουμε όλα. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Το Λαύριο έπαιξε πολύ καλά, είχε ελεύθερα σουτ, ήταν δικό μας θέμα να δούμε πως έπαιξε ο καθένας μας. Το "πρέπει¨ της πρεμιέρας έπαιξε ρόλο" σχολίασε ο Γιάνκοβιτς, λέγοντας ακόμα..

"Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Ήταν μια ταχύτητα παραπάνω το Λαύριο. Αν οι παίκτες έχουν προσωπικότητα θα αντιδράσουν. Το καλό είναι οτι έχουμε αγώνα ενδιάμεσα για να αντιδράσουμε. Ξέραμε οτι το Λαύριο είναι δυνατό στο ένας με έναν στην επίθεση, μπήκαν δυνατά, έβαλαν πολλά τρίποντα. Δεν θα ασχοληθώ όμως από το πρώτο ματς για το πόσο κακοί είμασταν. Μόνο καλύτερα μπορούμε να παίξουμε, τα κεφάλια ψηλά, δεν θα μιζεριάσουμε, θετικοί να είμαστε" σημείωσε ο έμπειρος φόργουορντ, που είπε για τα επιθετικά πλάνα...

"Υπάρχουν πολλές επιθέσεις που σχεδιάζει ο κόουτς, καλύπτουν πολλά κομμάτια πέρα από σουτ. Σήμερα δεν μπήκαν τα σουτ, άλλο η προετοιμασία, θα μπουν τα σουτ σε καλύτερη ροή σε άμυνα και επίθεση" και ολοκλήρωσε αναφορικά με το χειροκρότημα στο τέλος...

"Είναι ωραίο το συναίσθημα να χάνεις και σε χειροκροτούν, αλλά μάλλον αυτό έγινε για την γενική προσπάθεια στο κλαμπ και για την περσινή σεζόν. Τους ευχαριστώ όμως τους φιλάθλους, τους θέλουμε δίπλα μας, μας δείχνουν οτι έχουν απαιτήσεις, είδα αντιδράσεις όταν χάναμε σουτ και δεν παίζαμε καλή άμυνα".

*Ο Λοβ έχει μια διάταση στον δεξί αχίλλειο (πάτησε στην προπόνηση της Πέμπτης πάνω στο πόδι του Ογκμπέιντε), του γύρισε το πόδι στο 1ο δεκάλεπτο, αποχώρησε, θέλησε να ξαναπαίξει, του έκανε το χατίρι ο Λυκογιάννης, αλλά αύριο θα κάνει εξετάσεις για να φανεί αν μπορεί να ακολουθήσει στην Βοσνία ξημερώματα (5.00) Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμη...