Η μεικτή ζώνη του ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Morris, Τάκη Φλώρου, και της αθλήτριας, Σταματίας Κυπαρίσση, μετά τον φιλικό αγώνα κόντρα στον ΑΟ Θήρας.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ

Τάκης Φλώρος:

«Παρόλο που είχαμε κάποιες απώλειες (δεν έπαιξε η Καλαντάτζε, η Πολυνοπούλου μπήκε μόνο για σερβις) και έπαιξαν κάποιες νεαρές κεντρικές, νομιζω πως έγινε ένα καλό ματς με αρκετές όμορφες φάσεις και με διάρκεια. Πιστεύω ότι μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα κάνουμε την δουλειά που χρεάζεται ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι κόντρα στον Α.Ο. Θήρας. Την Τετάρτη μάλιστα έχουμε προγραμματίσει κι ένα φιλικό με τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, για να δούμε σε τι κατάσταση είναι η Ηλιοπούλου, που έχει να προπονηθεί αρκετές μέρες.

Σχολιάζοντας τέλος την σημερινή αντίπαλο και διοργανώτρια ομάδα των 8ων «Νομικείων», ΑΟ Θήρας, ο κ. Φλώρος υποστήριξε πως «δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα, είναι πολύ ανταγωνιστική και νομίζω πως όχι μόνο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά θα είναι από τα φαβορί για τον τίτλο».

Σταματία Κυπαρίσση:

«Η αλήθεια είναι ότι όντως σήμερα πραγματοποιήσαμε μια αρκετά μαχητική εμφάνιση και μολονότι παρουσιάσαμε μία ημιτελή σύνθεση της ομάδας, σε σχέση αυτή που πρόκειται να παίξουμε στο πρωτάθλημα, βγάλαμε πολύ πάθος. Σίγουρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα δείξουμε ακόμη πιο δυνατά στοιχεία, ωστόσο για εμάς αυτά τα φιλικά είναι μία πάρα πολύ καλή προπόνηση για να δούμε τις ατέλειες μας και να τις βελτιώσουμε,. Είμαι πολύ χαρούμενη που παρά το νεαρό της ηλικίας μας και τη σχετική μας απειρία, βγάλαμε μία καλή εμφάνιση και προσφέραμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...