Πέμπτη Ευρώπη, Κυριακή ντέρμπι και μία διακοπή

Από paok24.com: Σήμερα το μεσημέρι έγινε γνωστό το πρόγραμμα της Superleague μέχρι και την 17η αγωνιστική, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην έδρα της ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Πέμπτη Ευρώπη, Κυριακή ντέρμπι και μία διακοπή

Οι ασπρόμαυροι μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με ντέρμπι κι ευρωπαϊκά παιχνίδια, που θα κρίνουν τη συνέχεια στο Europa Conference.

Με την επανέναρξη ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κοπεγχάγη σ' ένα παιχνίδι με την πρωτοπόρο του ομίλου στη Δανία, ενώ επιστρέφοντας, φιλοξενείται στο Καραϊσκάκη για το πρώτο Ολυμπιακός ΠΑΟΚ της χρονιάς. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και μετά το ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική των ομίλων (04/11), με τους ασπρόμαυρους τρεις μέρες αργότερα να πηγαίνουν στη Λεωφόρο. Εκεί έρχεται η τελευταία διακοπή των Εθνικών για το 2021, με την επανέναρξη να έχει κομβικά παιχνίδια.

Μετά το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ στις 21 Νοεμβρίου, η ομάδα ταξιδεύει στη Σλοβακία για να παίξει την πρόκριση της, ενώ μόλις τρεις ημέρες αργότερα υποδέχεται τον Άρη. Ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου με τον αντίπαλο να μην έχει γίνει ακόμη γνωστός, ενώ η τριάδα Ιωνικός (εκτός), Λίνκολν (εντός) , Λαμία (εντός), κρύβει παγίδες. Το πρόγραμμα κλείνει και πάλι με τρία παιχνίδια σε 8 ημέρες (15/12-23/12), ΠΑΣ (εκτός), Τρίπολη (εντός) και τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου.

Η διακοπή ενόψει Χριστουγέννων, κάνει τα πράγματα κάπως πιο χαλαρά για ν' ακολουθήσουν σε διάστημα 4 ημερών οι αναμετρήσεις με Παναιτωλικό (05/01) εντός κι ΑΕΚ (09/01) εκτός.

Διαβάστε ακόμη...