Νέα ώρα στο φιλικό του ΠΑΟΚ Β με την Ξάνθη – Ελεύθερη η είσοδος

Από sfina.gr:Δωρεάν για όλους θα είναι η είσοδος στο Xanthi FC Αrena στο φιλικό του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ Β' στις 18:30.
Πηγή: sfina.gr
Νέα ώρα στο φιλικό του ΠΑΟΚ Β με την Ξάνθη – Ελεύθερη η είσοδος

Σε μια κίνηση της διοίκησης να δώσει έναυσμα και να φέρει τον κόσμο κοντά στην ομάδα, ανοίγει τις πόρτες του γηπέδου προς όλους όσους έχουν δικαίωμα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Β' στο νέο, το 6ο κατά σειρά παιχνίδι προετοιμασίας του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και απαραίτητη η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών.

Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακό (72 ωρών).

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης η Θύρα που θα είναι ανοιχτή θα είναι η Β1 (απέναντι από τα επίσημα) ενώ για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ Β' η Θύρα Δ (φιλοξενούμενων).

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου αλλά και ταυτότητα για την ταυτοπροσωπία.

Οι δημοσιογράφοι / φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι προετοιμασίας, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό e-mail στο [email protected] μέχρι την Παρασκευή και ώρα 15:00.

Η είσοδός τους θα γίνει από την σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στις δημοσιογραφικές θέσεις».

 

Διαβάστε ακόμη...