«Όλα είναι πιθανά στον όμιλο»

Aπό sdna.gr:Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε μετά το τέλος του αγώνα ο Γκούραμ Κάσια, ο 34χρονος Γεωργιανός στόπερ της Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Πηγή: paok24.com
«Όλα είναι πιθανά στον όμιλο»

"Τα συναισθήματά μου μετά τον αγώνα είναι θετικά. Είχαμε μια πολύ δύσκολη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ και εκτιμούμε πολύ τον βαθμό της ισοπαλίας. Κάτι πολύ καλό συνέβη εδώ. Χρειαζόμασταν μια τέτοια στιγμή, πιστεύω ότι θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή μας, και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στους ευρωπαϊκούς αγώνες που ακολουθούν.

Ήταν μία πραγματικά καλή μάχη, από την πλευρά μας ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι και ο καθένας μας αγωνίστηκε για κάθε εκατοστό του γηπέδου. Προσωπικά, λατρεύω τέτοιους αγώνες, είναι κάτι για μένα, όταν υπάρχουν πολλοί καυγάδες, ένταση και συναισθήματα.

Όλα είναι πιθανά στον όμιλο, τώρα είναι απαραίτητο να ασχοληθούμε με την Λίνκολν, ο οποίος είναι επίσης δεν είναι ευχάριστος αντίπαλος. Πιστεύω ότι θα είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το τέλος, κάτι που θα είναι μια πρόκληση για εμάς και τους φιλάθλους. Είναι μια συναρπαστική σεζόν μέχρι στιγμής" τόνισε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Σλόβαν.

Διαβάστε ακόμη...