Η μεικτή ζώνη του Elazig-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του εφόρου του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Βασίλη Αγγελίδη, του προπονητή της ομάδας, Κώστα Κεραμιδά, και της αρχηγού, Ρένιας Καρλάφτη, μετά το Game 2 της προκριματικής φάσης του EuroCup Women, μέσω του acpaok.gr.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Elazig-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Βασίλης Αγγελίδης:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα, τα κορίτσια μου, το προπονητικό σταφ, και σε όσους συνέβαλλαν σε αυτή την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Η ομάδα κατέθεσε ψυχή και στα δύο παιχνίδια, τα έδωσε όλα και κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό. Η διαιτησία στον πρώτο αγώνα αλλά περισσότερο στον δεύτερο, ήταν η χειρότερη που έχω συναντήσει στην καριέρα μου, πιστεύω ότι ήταν εχθρική. Δεν μας αφήσαν να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ίσια».

Κώστας Κεραμιδάς:

«Οι λόγοι που χάσαμε ήταν δύο. Ο πρώτος ήταν η δαιμονιώδη εμφάνιση της Μόργκαν, η οποία ήταν ασταμάτητη σε κάθε «τρικ» κάναμε, αλλά ο δεύτερος και πιο ουσιαστικός ήταν ότι αντιμετωπίσαμε μία σφαγιαστική διαιτησία. Σε όλα τα χρόνια ως προπονητής, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε διαιτησία, αλλά αυτό που συνάντησα σήμερα ήταν κάτι μοναδικό. Η καλύτερη μας παίκτρια, η Στάνλεϊ χρεώθηκε στα πρώτα τρία λεπτά με τρία φάουλ, μόλις επέστρεψε στο γήπεδο, το τέταρτο και στην τρίτη αλλαγή της, το πέμπτο. Μόλις πλησιάζαμε στους τέσσερις πόντους πρόκρισης, κάτι εύρισκαν για να μας σταματήσουν».

Ρένια Καρλάφτη:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα θέλαμε. Η Μόργκαν βρέθηκε σε μία πολύ καλή μέρα, δυστυχώς για εμάς, αλλά και η διαιτησία ήταν απολύτως άδικη. Κάναμε μία κατάθεση ψυχής, έχοντας να διαχειριστούμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Μπράβο σε όλους, στα κορίτσια, στο προπονητικό σταφ, γιατί αυτό που κάναμε ήταν δύσκολο».

Διαβάστε ακόμη...