Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Vasas

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Morris, Τάκη Φλώρου, και της αθλήτριας, Σταματίας Κυπαρίσση, μετά τον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ Morris-Vasas.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Vasas

Τάκης Φλώρος:

«Με τα αγωνιστικά δεδομένα που αντιμετωπίζουμε σταθήκαμε αρκετά καλά, απέναντι σε μία αξιόλογη αντίπαλο. Ήταν ένα διεθνές παιχνίδι, κόντρα σε μία ξένη ομάδα, κάτι που το ζητάμε, αφού από τέτοια παιχνίδια με ανταγωνιστικές ομάδες μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε και ως ομάδα και ως μονάδες. Πιστεύω ότι αυτό το κέρδος θα μας βγει στη συνέχεια».

Σταματία Κυπαρίσση:

«Είμαστε χαρούμενες αρχικά που βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μία εμφάνιση με ημιτελής ομάδα, αφού έλειπε η πασαδόρος μας. Ωστόσο, δείξαμε καλή εικόνα και ήμασταν μαχητικές και προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε κάθε ευκαιρία να πάει χαμένη. Επίσης, η συμμετοχή της Αλεξάνδρας Μεροδουλάκη που είναι 15 χρονών και δεν έχει εμπειρία από το γυναικείο πρωτάθλημα, ήταν μία ευχάριστη νότα για εκείνη και για εμάς. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία και το μέλλον είναι μπροστά της. Είναι μία χρονιά φέτος που θεωρώ θα μου δοθούν ευκαιρίες αγωνιστικά και εννοείται πως θα τις εκμεταλλευτώ στο έπακρο και να δίνω κάθε φορά τον καλύτερό μου εαυτό».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...