Το μπαμ της χρονιάς ολοκληρώθηκε: Στον ΠΑΟΚ οι αδελφές Λι! (pics)

Από sdna.gr: Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση δύο σπουδαίων προσθηκών για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αφού η κορεάτικη ομοσπονδία άναψε το πράσινο φως και οι δίδυμες αδελφές Λι θα φορέσουν τα Ασπρόμαυρα, αφού το μόνο που απομένει για να συμβεί αυτό είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.
Πηγή: sdna.gr
Το μπαμ της χρονιάς ολοκληρώθηκε: Στον ΠΑΟΚ οι αδελφές Λι! (pics)

Ο δρόμος για την μετακίνηση των δύο αθλητριών άνοιξε και επίσημα πλέον αφού η κορεατική ομοσπονδία άνοιξε τον δρόμο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει το μεγάλο «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος που η σπουδαία μεταγραφική κίνηση δεν είχε προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα ήταν το γεγονός πως η Ομοσπονδία της Κορέας μπλόκαρε την έκδοση δελτίων τους.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τις δύο αθλήτριες, αλλά και την παρέμβαση της FIVB βρέθηκε η «χρυσή» τομή και η ομοσπονδία της Κορέας άναψε το «πράσινο» φως

Πλέον οι αδερφές Λι αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσουν και τυπικά την μετακίνησή τους στον ΠΑΟΚ, που θα ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...