Πάμε από τα βασικά: Η μπάλα είναι στρόγγυλη και το πρωτάθλημα του 2018 χάρτινο!

Από korakiagr.blogspot.com: Δεν το παίζουν χαζοί! Έχει κουδουνίσει το κεφάλι τους από τις δεκάδες σφαλιάρες των τελευταίων ετών!
Πηγή: korakiagr.blogspot.com
Πάμε από τα βασικά: Η μπάλα είναι στρόγγυλη και το πρωτάθλημα του 2018 χάρτινο!

Και επειδή δεν έχουν τι άλλο να «πουλήσουν» μετά από τόσες ήττες, πουλάνε... τρέλα. Οι άμπαλοι της γειτονιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια που έκαναν πρώτο θέμα τη διαιτησία στο 3-3 με τον ΟΦΗ, αφού πρώτα προσγειώθηκαν απότομα μετά την απονομή πρωταθλήματος που βιάστηκαν να κάνουν από τις μεταγραφάρες του καλοκαιριού, εξακολουθούν να το παίζουν... Σιμόες. Ο τύπος που ζητούσε συγνώμη από τον Βιεϊρίνια και τώρα επέστρεψε στην ενεργό δράση και πήγε να πει στον Λουτσέσκου... «φθάνει πια μας έχει ξεπατώσει» και μετά θυμήθηκε το χάρτινο πρωτάθλημα του Κομίνη.
Ακούστε όλοι οι κομπλεξικοί από τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες. Ο κανονισμός για τις φάσεις αναφέρει: Υπάρχει οφσάιντ όταν ο εκτεθειμένος ποδοσφαιριστής προσπαθεί να εμποδίσει τον αντίπαλο να παίξει ή να είναι ικανός να παίξει τη μπάλα, παρεμποδίζοντας ξεκάθαρα το οπτικό πεδίο του αντιπάλου.

Ή όταν κάνει μια προφανή ενέργεια η οποία επιδρά ξεκάθαρα στην ικανότητα του αντιπάλου να παίξει τη μπάλα».

Από τα λίγα που ξέρετε και νιώθετε, καταλαβαίνετε ποια είναι η διαφορά του προχθεσινού γκολ και του πόσο ο Ανσαριφάρντ επηρεάζει τον Πασχαλάκη και τι δεν έκανε ο Μαουρίσιο με τον Μπάρκα, αφού ήταν από πίσω του.

Φθάνει τόσο όμως. Σε 2-3 μήνες πάλι μαζί σας...

Διαβάστε ακόμη...