«Έστειλε μήνυμα ο ΠΑΟΚ - Είναι εδώ και θα πρωταγωνιστήσει»

Από sdna.gr : Μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας του Δικεφάλου του Βορρά, καταθέτει το προσωπικό του report για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, την αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων», τον παίκτη που έκανε τη διαφορά, το ρόλο που έπαιξε η καθοδήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον πάγκο, καθώς και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε η εξέδρα στην Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
«Έστειλε μήνυμα ο ΠΑΟΚ - Είναι εδώ και θα πρωταγωνιστήσει»

Καλά κρατεί και δεν λέει να καταλαγιάσει η…σκόνη που σήκωσε η νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και συγχρόνως με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι, αποζημίωσε στο έπακρο με την εικόνα του στο χορτάρι τους φίλους του που τον στήριξαν στην Τούμπα και αποθέωσαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης που αποτελεί από τις πιο εμβληματικές μορφές της σύχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ, καταθέτει στο SDNA το προσωπικό του report για το ντέρμπι της Τούμπας, την αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων», τον παίκτη που έκανε τη διαφορά, το ρόλο που έπαιξε η καθοδήγηση από τον πάγκο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε η εξέδρα.

«Σίγουρα είναι άκρως θετικές οι εντυπώσεις που άφησε ο ΠΑΟΚ. Η εικόνα της ομάδας υπήρξε εξαιρετική και δίκαια κέρδισε.

Έδειξε χαρακτήρα και έβγαλε το πάθος που χρειάζεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέροντας μεγάλα χαρά στον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί έτσι και στη συνέχεια, τότε δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν» ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε σχετικά με την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Συνολικά η ομάδα λειτούργησε άψογα και αποτελεσματικά. Σιγουρα υπήρκαν παίκτες που διακρίθηκαν μέσω της απόδοσής τους κι ένας αυτός ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε και το πέναλτι που κέρδισε αλλά και για την γενικότερη εικόνα του.

Πρόκειται για έναν παίκτη – βαρόμετρο που όταν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ.

Σε υψηλές στροφές κινήθηκε και ο Σβαμπ, χωρίς να αδικήσω τους υπόλοιπους παίκτες που έπαιξαν τα πήγαν θαυμάσια και τα έδωσαν όλα.

Ο ΠΑΟΚ έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως είναι εδώ και θα πρωταγωνιστήσει, διαθέτοντας το απαραίτητο DNA, το μέταλλο και την προσωπικότητα για να το κάνει».

«Ο Λουτσέσκου κερδίζει το 100% των παικτών»

- Για τη διαχείριση του αγώνα από πλευράς Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Ο Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια.

Έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται άψογα τους παίκτες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται από τραυματισμούς. Ξέρει να κερδίζει αυτό που λέμε το 100% από τους παίκτες του.

Δημιουργεί πολύ καλά αποδυτήρια κι αυτό είναι ένα μεγάλο προσόν για έναν προπονητή και την εύρρυθμη λειτουργία μιας ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μια αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοεκτίμηση μεταξύ προπονητή και παικτών κάτι που βγαίνει μέσα στο γήπεδο κι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της».

«Η Θύρα 4 αποτελεί τον…πνεύμονα του ΠΑΟΚ»

- Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Σίγουρα αυτή η εικόνα και η ατμόσφαιρα στην Τούμπα μας είχε λείψει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη δύναμη στην ομάδα και ζήσαμε πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές.

Μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει τέτοια…ώθηση στην ομάδα και πραγματικά θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν και τα παιδιά της Θύρας 4 στο γήπεδο που αποτελούν τον…πνεύμονα του ΠΑΟΚ και του οπαδικού παλμού του στην εξέδρα.

Εύχομαι να ξεπεραστούν τα θέματα με τον κορωνοϊό και να είναι σύντομα δίπλα στην ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ τους χρειάζεται και αυτοί αποτελούν το μεγάλο…όπλο του».

«ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός οι διεκδικητές του πρωταθλήματος»

- Για την εικόνα της ΑΕΚ στην Τούμπα και τις ομάδες που θα κυνηγήσουν τον φετινό τίτλο:

«Δεν μου άρεσε αυτό που είδα από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Παρά τους καλούς παίκτες που έχει στο ρόστερ της ο ΠΑΟΚ δεν της άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Η άποψή μου είναι πως ο φετινός τίτλος θα παχτεί μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού».

Διαβάστε ακόμη...