Η FIVB άνοιξε το δρόμο για τις αδελφές Λι!

Από paok24.com:Κοντά στο να τελειώσει με happy end βρίσκεται το σήριαλ του καλοκαιριού με τις αδελφές Γέονγκ και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Η FIVB άνοιξε το δρόμο για τις αδελφές Λι!

Όπως είχαμε σημειώσει ο Δικέφαλος εδώ και καιρό είχε έρθει σε συμφωνία με την πασαδόρο Λι Ντα και την ακραία Λι Γιάε, αλλά η μεταγραφή τους «μπλόκαρε» από την Κορεάτικη Ομοσπονδία η οποία έχει θέσει στο περιθώριο τις δύο αθλήτριες εξαιτίας της υπόθεσης μπούλινγκ στην οποία εμπλέκονταν οι δύο αθλήτριες, για την οποία αμφότερες δηλώνουν μετανιωμένες και έχουν ζητήσει συγγνώμη, ενώ δεν υπάρχει και κάποια νομική ενέργεια εις βάρος τους.

Τόσο οι «ασπρόμαυροι», όσο και η πλευρά των παικτριών δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς προσέφυγαν στην FIVB ζητώντας να δώσει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Έτσι, η FIVB αξιολογώντας όλα τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση έδωσε εντολή στην Κορεάτικη Ομοσπονδία να ανοίξει το δρόμο για την έκδοση των πιστοποιητικών μεταγραφής στις αδελφές Γέονγκ έως τις 29/9.

Μάλιστα, εάν δεν συμβεί αυτό, η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα παρέμβει εκ νέου για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι δύο παίκτριες να μπορέσουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Η απόκτηση των αδελφών Γέονγκ έχει διπλή σημασία για τον ΠΑΟΚ, καθώς αποκτά δύο κορυφαίες αθλήτριες, οι οποίες μάλιστα θα γίνουν οι πρώτες Κορεάτισσες που θα αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...