ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και MALE AFFAIR μαζί για 8η χρονιά

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το "MALE AFFAIR", που συνεχίζει για 8η χρονιά να συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως αποκλειστικός Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικού Ιματισμού.
Πηγή: paokbc.gr
ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και MALE AFFAIR μαζί για 8η χρονιά

Το " MALE AFFAIR" εγγυάται και τη φετινή σεζόν την άψογη εμφάνιση του προπονητή του ΠΑΟΚ mateco και των συνεργατών του, τόσο στους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος όσο και στα παιχνίδια του Basketball Champions League, αλλά και στις επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας. Με γνώμονα τον επιτυχημένο συνδυασμό υψηλής αισθητικής, άνεσης και κομψότητας, όλα τα κοστούμια ράβονται εξατομικευμένα στις αναλογίες του καθενός.

Με αφορμή τη συνεργασία μας, το «MALE AFFAIR» προσφέρει έκπτωση -15% στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ της φετινής αγωνιστικής περιόδου (η προσφορά δε συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες και αφορά όλο το έτος, με εξαίρεση τις επίσημες περιόδους εκπτώσεων).

Παρουσίαση MALE AFFAIR

Στο MALE AFFAIR θα ανακαλύψουμε μαζί τα μυστικά της ανδρικής ένδυσης! Προτιμάτε casual, business ή formal outfit? Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά και να βρούμε το ρούχο που θα αναδείξει τις αναλογίες, το γούστο και το προσωπικό στυλ σας.

Εάν ωστόσο δε βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας μέσω Facebook & Instagram. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας είδη από το eshop μας με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες:

Τηλ.: 2310.434301

Website: www.maleaffair.com

Facebook ID: Male Affair

Instagram ID: maleaffair

Διεύθυνση: Αιγαίου 29, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμη...