«Δεν είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά οι παίκτες παίζουν για πάρτη του»

Aπό thessports.gr:Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στον Κώστα Μήτρογλου, τον φετινό Άρη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: thessports.gr
«Δεν είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά οι παίκτες παίζουν για πάρτη του»

Μεταξύ άλλων είπε :«Ο Μήτρογλου ξέρουμε τι αξία έχει ως ποδοσφαιριστής, όμως του λείπει ο ρυθμός και τα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψει και ο ίδιος. Άλλος παίκτης ήταν πριν δυο χρόνια κι άλλο τώρα, αλλά η αξία πάντα αξία είναι. Και ο Άρης μπορεί να του την βγάλει. Θέλει υπομονή και δουλειά και από τους δυο. Κάποιοι παίκτες θέλουν ειδική μεταχείριση. Όσον αφορά τον Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής που βγαίνει έξω από την περιοχή, πετυχαίνει γκολ από μακρινή απόσταση και ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Δεν είμαι φαν του Λουτσέσκου, αλλά οι παίκτες του παίζουν για πάρτη του κι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και στις δηλώσεις που κάνουν. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ περίμενα δύσκολες καταστάσεις στον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν σε ενθουσιάζει ο Ραζβάν με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει μέχρι τέλος το Πρωτάθλημα. Κέρδισε κατά κράτος την ΑΕΚ και ειδικά από τον πάγκο».

Διαβάστε ακόμη...