Ένα και μοναδικό λάθος…

Από paok24.com: Σε ματς τόσών πολλών λαθών, ο Βραζιλιάνος ήταν ο πιο ψύχραιμος από όλους...
Πηγή: paok24.com
Ένα και μοναδικό λάθος…

Τα φώτα μετά από ακόμα μία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, μπορεί να έχουν στραφεί, δικαιολογημένα, από χθες το βράδυ πρωτίστως στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και στον Στέφαν Σβαμπ, αλλά σημαντικές λύσεις έδωσε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αγωνιζόμενος στην τριάδα του κέντρου, μπροστά από τον Αυστριακό μέσο και τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην προσπάθειά του να λύσει το πρόβλημα των αρκετών απουσιών που έχει η ομάδα του, αλλά και της ελάχιστης πίεσης που αυτή ασκούσε στους αντιπάλους της, φαίνεται πως με την ενεργοποίηση του Βραζιλιάνου μέσου τράβηξε έναν κρυμμένο άσο από το μανίκι του.

Ο Αουγκούστο σε ένα παιχνίδι λαθών, οι ασπρόμαυροι είχαν συνολικά 47, κατάφερε και στα 96 λεπτά που αγωνίστηκε να καταγράψει μόλις 1 . Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έχοντας 7 εύστοχες μεγάλες μεταβιβάσεις. Στη στατιστική του εικόνα μέτρησε ακόμα 2 κλεψίματα, ενώ τελείωσε το ματς και με 2 τελικές προσπάθειες εντός της μεγάλης περιοχής.

Πραγματοποιώντας μία ισορροπημένη εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα ο Αουγκούστο, έχοντας ένα νέο ρόλο που αναγκαστικά έχει κληθεί να καλύψει αυτό το διάστημα, βλέπουμε πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να αποτελέσει μία από τις σταθερές του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του, έναν παίκτη που θα κλείσει την όποια τρύπα εμφανιστεί στο χώρο του κέντρου, αλλά κυρίως έναν ποδοσφαιριστή που στα χέρια του Λουτσέσκου μπορεί να μεταμορφωθεί και να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν για αυτόν από τη στιγμή της απόκτησής του.

Διαβάστε ακόμη...