Πελεκίδης: «Αυτά πρέπει να διορθώσουμε»

  Από paok24.com:Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα επικρατώντας το Σάββατο του Πανοράματος εκτός έδρας, ωστόσο έδειξε ότι τα περιθώρια βελτίωσης είναι ακόμα μεγάλα.
Πηγή: paok24.com
Πελεκίδης: «Αυτά πρέπει να διορθώσουμε»

Η διακοπή που ακολουθεί λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας δίνει τη δυνατότητα στον Δ. Πελεκίδη να δουλέψει με τις παίκτριες του, ώστε να διορθωθούν τα όποια ζητήματα έχουν εντοπιστεί.

Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε εκτενώς σε αυτά μετά το τέλος του αγώνα με το Πανόραμα.

«Πέρα από τους δύο βαθμούς που είναι το ζητούμενο, το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα πράγματα στα οποία χρειαζόμαστε διόρθωση γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη, κάτι που φάνηκε και στο γήπεδο, αφού δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση, γιατί στην άμυνα σε αρκετά κομμάτια πήγαμε καλά.

Στην επίθεση, στα τελειώματα μας οι παίκτριες εμφανίζονται σα να δειλιάζουν λίγο, δεν έχουμε καθαρό μυαλό, αλλά αυτό χρειάζεται αρκετή δουλειά γιατί έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στο σχήμα που παίζουμε και θέλουμε χρόνο για να δεθεί η ομάδα και να βγουν οι αυτοματισμοί μέσα στο γήπεδο. Η διακοπή που έρχεται λόγω των εθνικών ομάδων μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε αρκετά πράγματα τόσο από πλευράς τακτικής όσο και φυσικής κατάστασης για να είναι οι παίκτριες κατάλληλα προετοιμασμένες για τα δύο ευρωπαϊκά ματς».

Από την πλευρά της η Ραφαέλα Καραχαρίση, σημείωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για τη νίκη, δουλεύουμε σκληρά και στοχεύουμε στα ματς για την Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη...